Jennifer Lopez | Η απρόσμενη αλλαγή στα μαλλιά της εν όψει της άνοιξης

Το signature hair look της αποτελεί παρελθόν.

Με μία φωτογραφία της μπροστά στον καθρέφτη της, η Jennifer Lopez αποκάλυψε τη νέα, απρόσμενη αλλαγή στα μαλλιά της εν όψει της άνοιξης. 

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, την 1η Μαρτίου, η Lopez ανέβασε στο Instagram μία mirror selfie πλάι στον hairstylist της Lorenzo Martin, με τη λεζάντα "#THISISMENOW", αναφερόμενη τόσο στο ανανεωμένο hair look της, όσο και στο επόμενο άλμπουμ της. 

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από τη φωτογραφία, η "βασίλισσα" των καρεμελένιων highlights αντί να διανθίσει την κουπ της με ακόμα περισσότερους φωτεινούς τόνους, αποφάσισε να σκουρύνει τα μαλλιά της, μια απόφαση που εντυπωσίασε τους θαυμαστές της. Για την ακρίβεια, υιοθέτησε μία πιο σκουρόχρωμη καστανή απόχρωση με ψυχρές ανταύγειες, που αναδεικνύουν υπέροχα το φιλάρισμα στα μαλλιά της

Είτε πιο ψυχρές, είτε πιο ζεστές, οι καστανές αποχρώσεις αποτελούν σε κάθε περίπτωση μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για φέτος, όπως αποδεικνύουν άλλωστε αρκετές από τις πιο πρόσφατες celebrity "μεταμορφώσεις", ανάμεσά τους εκείνες των Karlie Kloss, Hailey Bieber και Kaia Gerber, οι οποίες είτε απαρνήθηκαν τα ξανθά μαλλιά τους για μια πιο σκουρόχρωμη καστανή απόχρωση, είτε διάνθισαν την ήδη καστανή κουπ τους με σκούρες ανταύγειες.

Διαβάστε Επίσης