Η πιο αναπάντεχη τάση στα μαλλιά για τις γυναίκες άνω των 50 είναι και η πιο κολακευτική

Χαρίζει όγκο και κίνηση στα μαλλιά, αλλά και μια ακαταμάχητη νεανικότητα σε κάθε εμφάνιση.

Οι τάσεις καταφέρνουν πάντα η μία να "ακυρώσει" την άλλη, επιβεβαιώνοντας κάθε σεζόν την κυκλική τους "πορεία". Ύστερα λοιπόν από μία χρονιά με έντονα στιλιζαρισμένα blowouts, οι τάσεις στα μαλλιά 2023 καλούν για πιο ανέμελα χτενίσματα, που αναδεικνύουν τη φυσική υφή κι απαιτούν ελάχιστο έως μηδαμινό styling. Μερικές από τις stylish celebrities άνω των 40 και των 50 έχουν ήδη υιοθετήσει το trend, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για ένα από τα πιο κολακευτικά της χρονιάς.

Μαλλιά 2023 | Η πιο αναπάντεχη τάση για τις γυναίκες άνω των 50

Διαβάστε Επίσης

Η συνειδητή απόφαση να απαρνηθείτε τα hot tools και να αφήσετε τα μαλλιά σας φυσικά ή έστω να υιοθετήσετε πιο επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα είναι μία από τις πιο έξυπνες που μπορείτε να πάρετε φέτος, αφού έτσι όχι μόνο θα επαναφέρετε την καλή υγεία των μαλλιών σας, αλλά και θα κρύψετε χρόνια από τη συνολική εμφάνισή σας

Ο λόγος είναι εξαιρετικά απλός: Οι μπούκλες, οι χαλαροί κυματισμοί και η messy υφή  χαρίζουν ζωή στα μαλλιά, που καθώς περνούν τα χρόνια χάνουν ολοένα και περισσότερο από τον όγκο τους, ενώ μπορούν επίσης να δημιουργήσουν κι ένα εφέ lifiting στο πρόσωπο, "χαϊδεύοντας" τα ζυγωματικά.

Director's Note: Καθώς μετά τα 50 τα μαλλιά τείνουν να δείχνουν πιο θαμπά κι αδύναμα, εμπλουτίστε τη haircare ρουτίνα σας με ενυδατικά προϊόντα περιποίησης κι επενδύστε στη φροντίδα τους κάνοντας μία ενδυναμωτική θεραπεία στο κομμωτήριο μία φορά το μήνα. 

Οι πιο πρόσφατες red carpet, αλλά και street style εμφανίσεις των stars άνω των 40 και των 50 επιβεβαιώνουν πως τα sleek bobs και τα extravagant updos αποτελούν παρελθόν. Πολλές είναι οι celebrities που έχουν υιοθετήσει την τάση, αποδεικνύοντας πως τα φυσικά ή έστω τα πιο messy hair looks ταιριάζουν σε κάθε στιλ, ενώ μπορούν να δείχνουν εξαιρετικά κομψά σε κάθε περίσταση, από μία χαλαρή βόλτα στην πόλη, μέχρι μια επίσημη εμφάνιση. Ιδού οι αποδείξεις:

Halle Bailey

Halle Bailey

Katie Holmes

Katie Holmes

Carla Bruni

Carla Bruni

Cate Blanchett

Cate Blanchett

Kate Hudson

Kate Hudson

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer