Η Claudia Schiffer υιοθέτησε το νεανικό κούρεμα που κάθε γυναίκα άνω των 50 πρέπει να τολμήσει

Η πιο τρανή απόδειξη ότι οι τάσεις είναι για τις γυναίκες όλων των ηλικιών.

Αυστηρό καρέ, pixie cut, lob: Αυτά είναι τα τρία βασικά κουρέματα, από τα οποία οι περισσότερες γυναίκες άνω των 50 καλούνται να διαλέξουν. Η Claudia Schiffer αποφάσισε να διευρύνει αυτήν τη λίστα, υιοθετώντας ένα από τα πιο δημοφιλή νεανικά κουρέματα των τελευταίων χρόνων, αποδεικνύοντας έτσι ότι οι τάσεις είναι για όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως της ηλικίας τους.

Το νεανικό κούρεμα της Claudia Schiffer που κολακεύει τις γυναίκες όλων των ηλικιών

Η 53χρονη ηθοποιός περπάτησε στο Spring 2024 Ready To Wear Runway Show του οίκου Versace, όπου και αποκαλύφθηκε πως έχει υιοθετήσει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά, η οποία αν και είναι συνυφασμένη με νεαρές ηλικίες, όπως αποδεικνύει περίτρανα η ίδια, κολακεύει κάθε γυναίκα.

Η Claudia Schiffer υιοθέτησε το νεανικό κούρεμα που κάθε γυναίκα άνω των 50 πρέπει να τολμήσει

Διαβάστε Επίσης

Ο λόγος φυσικά για τα curtain bangs, την τάση, που έκανε δυναμικό comeback πριν από δύο χρόνια περίπου και μέχρι σήμερα θεωρείται ό,τι πιο επίκαιρο. Η Claudia Schiffer έχει υιοθετήσει τη μακριά εκδοχή τους, που φτάνει μέχρι το πηγούνι και τονίζει τα ζυγωματικά, σμιλεύοντας το πρόσωπο στο σύνολό του. Οι εν λόγω αφέλειες αποτελούν εξαιρετική επιλογή για κάθε γυναίκα άνω των 50, καθώς δείχνουν πολύ μοντέρνες, ενώ παράλληλα καμουφλάρουν περίτεχνα τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο και το πόδι της χήνας

Όσον αφορά το χτένισμά της, η Claudia Schiffer επιμένει ευλόγως σε επιμελώς ατημέλητα στιλ ή ανάλαφρους κυματισμούς, αφού κάνουν τη συνολική εικόνα της να δείχνει πιο νεανική σε αντίθεση με τα πιο αυστηρά, ίσια και sleek hair looks, που τείνουν να προσθέτουν χρόνια στην εμφάνιση των γυναικών.

Director's Tip: Για να χαρίσετε ακόμα περισσότερο όγκο και κίνηση στα μαλλιά σας, διανθίστε την κουπ σας με διακριτικά layers.

Διαβάστε Επίσης