3 πολύτιμες συμβουλές περιποίησης που οι γυναίκες με λευκά μαλλιά δεν ακούν αρκετά

Για λαμπερά μαλλιά που ακτινοβολούν από υγεία.

H νέα τάση των φυσικών γκρίζων κι άσπρων μαλλιών αποτελεί σωτηρία για πολλές γυναίκες, οι οποίες πλέον μπορούν να απαλλαγούν από το μηνιαίο "βάρος" των βαφών. Το κακό είναι ότι λίγους μήνες μετά την αρχική "απεξάρτηση" συχνά νιώθουν τα μαλλιά τους πιο ξηρά και θαμπά, κάνοντάς τες να μετανιώσουν την απόφασή τους. Δεν υπάρχει λόγος. Ακριβώς όπως τα ξανθά, αλλά και τα βαμμένα μαλλιά απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα, έτσι και τα άσπρα μαλλιά χρειάζονται εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης προκειμένου το χρώμα τους να δείχνει λαμπερό και να ακτινοβολούν από υγεία. Ιδού όσα πρέπει να γνωρίζετε: 

Άσπρα μαλλιά | Οι 3 πιο πολύτιμες συμβουλές περιποίσης

Let it glow

Τα φυσικά άσπρα μαλλιά έχουν την τάση να δείχνουν ξηρά και θαμπά. Ο καλύτερος τρόπος να επαναφέρετε τη χαμένη λάμψη και ζωντάνια τους είναι με μία ειδική θεραπεία θρέψης κι ενυδάτωσης στο κομμωτήριο. Κλείστε το ραντεβού σας κάθε 1-2 μήνες και θα δείτε πως τα μαλλιά σας θα είναι εμφανώς πιο απαλά, λεία ευκολοχτένιστα και λαμπερά.

Choose silver

Διαβάστε Επίσης

Όπως συμβαίνει και με τα ξανθά μαλλιά, έτσι και τα λευκά απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα προκειμένου το χρώμα τους να δείχνει όμορφο και λαμπερό. Για να εξουδετερώσετε τους αντιαισθητικούς κίτρινους τόνους, που αποκτούν λόγω της οξείδωσης που προκαλεί το νερό με το λούσιμο και η ηλιακή ακτινοβολία, εμπλουτίστε το οπλοστάσιο της ομορφιάς σας με silver σαμπουάν και conditioners. Επιπλέον, αποφύγετε τα προϊόντα περιποίησης, που περιέχουν θειικά άλατα, καθώς αφυδατώνουν την τρίχα, αλλά και τα προϊόντα με σιλικόνη, η οποία προσκολλάται στα μαλλιά κάνοντάς τα να δείχνουν πιο κίτρινα.  

Bring back the moisture

Η φροντίδα των μαλλιών δεν θα πρέπει να σταματά στο κομμωτήριο. Για την περιποίησή τους στο σπίτι επιστρατεύστε θρεπτικά προϊόντα με πλούσιες, ενυδατικές συνθέσεις, όπως μάσκες κι έλαια, που θα εξασφαλίσουν την καλή υγεία και τη λαμπερή όψη τους.

Διαβάστε Επίσης