Low-Maintenance | Το κομψό κούρεμα που απαιτεί έλαχιστο styling

Το διαχρονικό στιλ που επιλέγουν διαρκώς οι πιο stylish fashionistas.

Το blunt bob ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της περασμένης χρονιάς, με τον αυστηρό χαρακτήρα του και το polished look του να ενθουσιάζει τις A-listers. Το μεγάλο μειονέκτημά του είναι ότι απαιτεί αρκετή ώρα styling για να δείχνει όμορφο, με την καθημερινή χρήση του σεσουάρ και της πρέσας ισιώματος να είναι σχεδόν αναπόφευκτη. Κι όμως υπάρχει ένα εξίσου stylish κοντό κούρεμα που δεν χρειάζεται πιστολάκι για να δείχνει κομψό. 

Layered Bob | To κομψό κούρεμα που δεν χρειάζεται πιστολάκι

Αν δεν θέλετε να αφιερώνετε πολύ χρόνο στο χτένισμά σας το πρωί, υιοθετήστε ένα καρέ -κοντό ή μακρύ- , το οποίο να χαρακτηρίζεται από φιλάρισμα, το οποίο χαρίζει στα μαλλιά κίνηση, όγκο και στιλ. 

Διαβάστε Επίσης

Αν τα μαλλιά σας είναι χοντρά, ζητήστε έντονο φιλάρισμα που θα αφαιρέσει το περιττό βάρος, ενώ αν είναι λεπτά, προτιμήστε διακριτικά layers κατά κύριο λόγω γύρω από το πρόσωπο. Αναζητήστε τη συμβουλή του κομμωτή σας για το ποιο είναι το ιδανικό κούρεμα για εσάς, το οποίο όχι μόνο ταιριάζει με το lifestyle σας, αλλά κολακεύει και το πρόσωπό σας. 

Director's Note: Μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή του κλασικού layered bob είναι shag, το οποίο χαρακτηρίζεται από έντονο φιλάρισμα και αφέλειες, που αγαπούν οι Γαλλίδες.

Για να δώσετε ακόμα περισσότερο σχήμα στα μαλλιά σας, συνδυάστε το εν λόγω κούρεμα με έντονη χωρίστρα στο πλάι ή φράντζα, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες τάσεις της χρονιάς.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του layered bob είναι ότι πρόκειται για ένα κούρεμα που δεν χρειάζεται πιστολάκι. Μπορεί να δείχνει πολύ κομψό ακόμα και στην πιο messy air dried εκδοχή του. Mετά το λούσιμο, μπορείτε απλά να εφαρμόσετε λίγο αφρό ή beach waves spray στα μαλλιά σας και να τα αφήσετε να στεγνώσουν φυσικά, έτσι ώστε να τους χαρίσετε ένα ανεπιτήδευτα κομψό, cool look.

Διαβάστε Επίσης