Η Carla Bruni υιοθέτησε μία από τις "απαγορευτικές" τάσεις μαλλιών για γυναίκες άνω των 50

Κι όμως την κολακεύει πολύ.

Στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών περπάτησε η Carla Bruni για την πρεμιέρα της ταινίας "Emilia Perez" με πρωταγωνίστρι την Selena Gomez. 

Η Carla Bruni υιοθέτησε μία από τις "απαγορευτικές" τάσεις μαλλιών για γυναίκες άνω των 50

Διαβάστε Επίσης

Για την περίσταση, επέλεξε μία χρυσή strapless τουαλέτα κι εντυπωσιακά κοσμήματα, που ωστόσο δεν κατάφεραν να τραβήξουν την προσοχή από το νέο κούρεμά της. Το μοντέλο, το οποίο εδώ και χρόνια διατηρεί το ίδιο μετρίου μήκους κούρεμα, πρόσθεσε εξτένσιον στα μαλλιά της, με το μήκος τους τώρα να φτάνει κάτω από το ύψος του στήθους. Το νέο της hair look χαρακτηρίζεται από έντονο φιλάρισμα, πλούσιο όγκο, αλλά και μακριά curtain bangs που πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπό της.  

Carla Bruni

Παρά το στερεότυπο που θέλει τα μακριά μαλλιά να δείχνουν άκομψα σε γυναίκες άνω των 50, στην πραγματικότητα μπορούν να δείχνουν εξίσου κολακευτικά, όπως αποδεικνύουν πολλές celebrities, εκτός από την Bruni, όπως η Sarah Jessica Parker, η Demi Moore, η Jennifer Lopez και η Rita Wilson.

Αν θέλετε να πειραματιστείτε κι εσείς με το hair look σας αναζητήστε hair extensions από 100% φυσική τρίχα, όπως εκείνα της Great Lengths, τα οποία χαρίζουν natural looking όγκο, μέγιστη άνεση και προστασία για τα φυσικά μαλλιά, ενώ η αφαίρεσή τους είναι εξαιρετικά εύκολη.

Διαβάστε Επίσης