10 κορυφαίοι hairstylists που μπορείτε να ακολουθήσετε στο Instagram

Αντλώντας έμπνευση από εκκεντρικά looks των runways μέχρι διαχρονικά haircuts που σημάδεψαν ολόκληρες δεκαετίες.

Haircuts που άφησαν το στίγμα τους σε ολόκληρες δεκαετίες, εκκεντρικά styling που ανέδειξαν ακόμα περισσότερο τη δημιουργικότητα των fashion designers στα runways και λαμπερές red carpet εμφανίσεις προκύπτουν από τη δουλειά των ταλαντούχων hairstylists. 

Το Instagram αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για να αντλήσετε έμπνευση από τους θρυλικούς hairstylists και να τους χρησιμοποιήσετε ως σημείο αναφοράς στην επόμενη επίσκεψη στον κομμωτή σας.

Mara Roszak

Είναι η δημιουργός των τέλειων pixie crop looks της Cara Delevingne και η αγαπημένη hairstylist της Emma Stone. Η Roszak είναι υπεύθυνη για μερικά από τα πιο δημιουργικά looks που βλέπουμε στο κόκκινο χαλί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Anthony Turner

Ο Anthony Turner έχει τη δική του υπογραφή, την οποία χαρακτηρίζει μια δραματική, και τολμηρή διάθεση. Πρόκειται για τον hair stylist που είχε αναλάβει τα hair looks των μοντέλων του στο runway του JW Anderson για την εβδομάδα μόδας και τον άνθρωπο πίσω από τα άψογα κυματιστά μαλλιά στα shows της Victoria's Secret.

Paul Hanlon

Ο Paul Hanlon είναι υπεύθυνος για τα πιο ακραία χτενίσματα στις πασαρέλες - Alexander McQueen’s AW08 show, Tao’s SS11, Gucci’s SS19. Θεωρείται ο βασιλιάς των haute couture haistyles.

Sally Hershberger

Η Sally ήταν η δημιουργός του signature hairstyle της Meg Ryan (1996 'Sally Shag') το οποίο έγινε συνώνυμο με τα '90s. Το στυλ της κυριάρχησε στα περιοδικά μόδας εκείνης της εποχής.

Guido Palau

Η φευγαλέα πραγματικότητα του Palau χαρακτηρίζει τη δουλειά του - είτε πρόκειται για μουσικά βίντεο είτε για runways. Θεωρείται ένας από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους στις τάσεις του hairstyling κι έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τους '25 Most Powerful People in the Fashion Industry' από το BFC. 

Chris McMillan

Μπορεί να είναι ευρέως γνωστός για το The Rachel haircut, αλλά ο McMillan έχει να επιδείξει πολλές σημαντικές συνεργασίες. 

Mark Townsend

Ο Mark Townsend είναι ο ειδικός πίσω από τα άψογα αλλά φαινομενικά effortless κυματιστά μαλλιά των αδελφών Olsen, αλλά και ο hairstylist που εμπιστεύονται οι Dakota Johnson, Suki Waterhouse και Mila Kunis.

Jen Atkin

Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες hairstylists της δεκαετίας και το όνομά της έχει συνδεθεί με την οικογένεια Kardashian. Η γυναίκα που είναι υπεύθυνη για την εμμονή μας με το 'lob', έχει στο πελατολόγιό της ονόματα όπως αυτά της Bella Hadid και της Chrissy Teigen. Επίσης, έχει ξεκινήσει τη δική της Insta-worthy επιχείρηση, την Ouai Haircare.

Ted Gibson

Ο celebrity hairstylist Ted Gibson έχει δουλέψει μεταξύ άλλων, με την Anne Hathaway, τη Lupita Nyong’o και την Angelina Jolie και ξεχωρίζει για τα red carpet looks του.

Serge Normant

Ο άνθρωπος πίσω από τις curly τρέσσες των ‘90s, ο Serge Normant ήταν υπεύθυνος για τα μαλλιά της Julia Roberts και της Sarah Jessica Parker, οι οποίες συνεχίζουν να τον επισκέπτονται μέχρι σήμερα.