Το πιο hot gadget ομορφιάς του 2020 είναι 5.000 χρονών

Όσα θέλετε να ξέρετε για το kansa wand, το μυστικό των Ινδών για λαμπερή και νεανική επιδερμίδα.

Tο 2020 η τάση των μη επεμβατικών θεραπειών φαίνεται πως θα εξακολουθήσει να μεσουρανεί, καλώντας το μπουντουάρ κάθε γυναίκας να γεμίσει με ακόμα περισσότερα skincare gadgets. Η νέα προσθήκη σε κάθε ενημερωμένη συλλογή είναι το αρχαίο εργαλείο kansa wand, το οποίο υπόσχεται λαμπερή και νεανική επιδερμίδα.

Το πιο hot gadget ομορφιάς του 2020 είναι 5.000 χρονών
Photo Credit: Kansa Organics

Λίγη ιστορία

Το kansa wand κατάγεται από την Ινδία με τη δημιουργία του να χρονολογείται πριν από περίπου 5.000 χρόνια, κατά τη διάρκεια της Εποχής του Χαλκού. Αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία στις θεραπείες περιποίησης δέρματος της Αγιουρβέδα, αλλά μόλις πρόσφατα βρέθηκε στο επίκεντρο πολλών πρακτικών ομορφιάς της Δύσης. Στην ιατρική της Αγιουρβέδα, το kansa wand είναι αγαπητό γιατί λέγεται ότι εξισορροπεί τα τρία Doshas, το Vata (Αέρας), το Pitta (Φωτιά) και το Kapha (Water). Τα Doshas είναι ενέργειες στο σώμα, και η ευθυγράμμισή τους είναι καθοριστική για τη γενική υγεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή η ολιστική πρακτική της εναρμόνισης του νου και του σώματος είναι κάτι που πιστεύεται πως ενισχύει την καλή υγεία εδώ και χιλιάδες χρόνια. Όπως και με οποιαδήποτε συσκευή ομορφιάς, τα οφέλη σχετίζονται άμεσα με το πόσο καλά και πόσο συχνά χρησιμοποιείται.

Ευεργετικές ιδιότητες

Το kansa wand, το οποίο μοιάζει με γουδοχέρι ή πόμολο πόρτας, είναι κατασκευασμένο από ένα κράμα μετάλλων με κύριο το χαλκό, ο οποίος είναι ιδιαίτερα σεβαστός στην ιατρική της Αγιουρβέδα για την προώθηση της λεμφικής αποστράγγισης και την απομάκρυνση των τοξινών. Ένα καλύτερο λειτουργικό λεμφικό σύστημα μπορεί να βοηθήσει το σώμα να αποτοξινωθεί φυσικά, αποτρέποντας την εμφάνιση πολλών ασθενειών. Επιπλέον, η απομάκρυνση των τοξινών μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πρηξίματος του προσώπου, τη βελτίωση της υφής του δέρματος και την επαναφορά της λάμψης του, γεγονός που κάνει το εν λόγω gadget εξαιρετική προσθήκη στην πρωινή ρουτίνα ομορφιάς. Ο χαλκός συμβάλλει επίσης στη διατήρηση της ισορροπίας του pH του δέρματος, ελαχιστοποιώντας έτσι την εμφάνιση ακμής και ερεθισμών.

How to

Ξεκινήστε απλώνοντας ένα έλαιο στο πρόσωπο και το ντεκολτέ, καθώς και μερικές σταγόνες στην κορυφή του kansas wand. Στη συνέχεια, κάντε μασάζ σε όλο το πρόσωπο για 15-20 λεπτά με κυκλικές κινήσεις, ασκώντας ελαφριά πίεση. Η ίδια τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το μασάζ σώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ