Estée x Andy | Μια νέα limited edition συνεργασία ενώνει την ομορφιά με την pop art

Με αφορμή τα 35α γενέθλια του εμβληματικού αρώματος, Beautiful.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ζουμερό, φλοράλ και άκρως ρομαντικό: Αυτό είναι το διαχρονικό άρωμα Beautiful, το οποίο παρουσίασε το 1985 η κυρία Estée Lauder και λάτρεψε ο Andy Warhol. Όπως η Estée, ο Andy ήταν οραματιστής και μοιραζόταν το ίδιο πάθος για τα λουλούδια, αποθανατίζοντας την ομορφιά τους σε τολμηρούς pop art πίνακες. Τώρα 35 χρόνια μετά τα δύο φλοράλ icons ενώνουν τις δυνάμεις τους στην απόλυτη συνεργασία μεταξύ διαχρονικού αρώματος και μοντέρνου στυλ για να γιορτάσουν την 35η επέτειο του εμβληματικού αυτού αρώματος.

Estée x Andy | Μια νέα limited edition συνεργασία ενώνει την ομορφιά με την pop art

Beautiful Absolu

Το νέο Beautiful Absolu είναι limited-edition και γιορτάζει την άνευ προηγουμένου παρουσία λουλουδιών του Beautiful. Το άρωμα αναδύεται με ένα ρομαντικό συνδυασμό τρυφερού Κρίνου και αισθησιακού Τριαντάφυλλου που τυλίγεται από νότες αναζωογονητικού Πορτοκαλιού και φρέσκου ​​Marigold. Μια λευκή πανδαισία λουλουδιών ξυπνά για να αποκαλύψει ένα πολυτελές Άνθος Τουμπερόζας, που μόλις έχει συλλεγεί. Πλούσιες νότες από Άνθη Πορτοκαλιού, Muguet, Jasmine και Ylang-Ylang βυθίζουν τις αισθήσεις και οι ζωντανές νότες του Vetiver και του Σανταλόξυλου συνδυάζονται κομψά με το αισθησιακό Κεχριμπάρι

estee x andy

Ένα πολύχρωμο μοτίβο των χαρακτηριστικών λουλουδιών του Andy διακοσμεί τη συσκευασία ως έργο τέχνης που ταιριάζει με την κομψότητά του αρώματος.