Ο οίκος Aqua di Parma ανάβει τα φώτα των φετινών γιορτών

Οι συσκευασίες των αγαπημένων αρωματικών δημιουργιών σε συνεργασία με τον Κινέζο καλλιτέχνη, Oamul, θα κάνουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας ακόμα πιο λαμπερό.

Οι πρώτες χριστουγεννιάτικες αγορές έχουν ξεκινήσει καθώς οδεύουμε ολοταχώς προς την ομορφότερη περίοδο του χρόνου. Θέλοντας να μας φτιάξει τη διάθεση και να γεμίσει τη μέρα μας φως, ο οίκος Aqua di Parma συνεργάστηκε με τον ανερχόμενο Κινέζο καλλιτέχνη, Oamul, δημιουργώντας τις πιο λαμπερές εορταστικές συσκευασίες των αγαπημένων αρωματικών δημιουργιών.

Ο οίκος Aqua di Parma ανάβει τα φώτα των φετινών γιορτών

Ο Oamul δημιούργησε αποκλειστικά για την Acqua di Parma, μια ιδιαίτερη εικονογράφηση αφιερωμένη στις Γιορτές, η οποία μετατρέπει τις παραδοσιακές γιρλάντες με τα γιορτινά λαμπάκια σε ένα κομψό γραφιστικό μοτίβο. Ανάμεσα στα φώτα,εμφανίζονται αναπάντεχα μικρά μπουκάλια Art Deco, που θυμίζουν τον κόσμο του Οίκου. Απαστράπτουσες φωτεινές αλυσίδες μοιάζουν να τυλίγουν τα κουτιά, σε μαύρο και λευκό στην κλασική εκδοχή, ασημί τόνοι για τα προϊόντα Blu Mediterraneo και χρυσοί για τη συλλογή Le Nobili.

acqua di parma

Όπως κάνει κάθε χρόνο, εκτός από τα κομψά, κλασικά κουτιά για τις Colonie και τα Le Nobili, αλλά και το αρωματικό κερί Notte di Stelle της Home Collection, ο Οίκος δημιουργεί νέα, ιδιαίτερα δώρα. Για να συμπληρωθεί η συλλογή, το Advent Calendar επιστρέφει σε μια έκδοση που επιφυλάσσει ακόμα περισσότερες εκπλήξεις κάθε ημέρα, που σας δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψετε αγαπημένες συνθέσεις και αρώματα. Ανάμεσα στις εκπλήξεις υπάρχει, επίσης, ένα μικρό κεραμικό διακοσμητικό με το αυθεντικό μοτίβο της συλλογής,το οποίο μπορείτε να αρωματίσετε και στη συνέχεια να διακοσμήσετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ