Τα νέα αρώματα που διεκδικούν επάξια μια θέση στη συλλογή σας

H Acqua di Parma αποκαλύπτει δύο νέες προσθήκες στη συλλογή Signatures of the Sun που "ενσαρκώνουν" την αρωματική τέχνη του Οίκου: Lily of the Valley και Oud & Spice.

Νέα σεζόν σημαίνει νέες οσφρητικές περιπέτειες με τη λίστα με τα νέα αρώματα που διεκδικούν επάξια μια θέση στη συλλογή σας να γίνεται ολοένα και πιο μακροσκελής. Πιο πρόσφατες προσθήκες αποτελούν το ντελικάτο Lily of the Valley και το ξυλώδες Oud & Spice του οίκου Acqua di Parma, μέρος της συλλογής Signatures of the Sun.

Lily of the Valley

Τα νέα αρώματα που διεκδικούν επάξια μια θέση στη συλλογή σας

Διαβάστε Επίσης

Το Lily of the Valley είναι ένα διακριτικό παιχνίδι αντιθέσεων που αφήνει την ένταση του κρίνου της κοιλάδας να αναδυθεί μέσα στο μαλακό ανοιξιάτικο φως. Στην κορυφή, ο εσπεριδοειδής χαρακτήρας του περγαμόντου και του γκρέιπφρουτ, μαζί με τις ζωηρές νότες φραγκοστάφυλου αναγγέλλουν την πρώτη ανοιξιάτικη λιακάδα. Αυτό είναι το πρελούδιο για τα κρίνα της κοιλάδας που αποκαλύπτονται στην πλούσια, floral καρδιά αυτού του αρώματος, λίγο πριν "εκραγούν" οι μεγαλειώδεις νότες από γιασεμί, μανόλια και γεράνι. Μια αδιάκοπη ανακάλυψη συνεχίζεται στο background, όπου οι νότες του musk και του κέδρου "ξετυλίγονται" και αγκαλιάζουν το άρωμα.

Oud & Spice

product

Το Oud & Spice περιστρέφεται γύρω από την πιο σπάνια και πιο ακριβή ποικιλία agarwood, που προέρχεται από τη ρητίνη του δέντρου Aquilaria. Αυτό το ιδιαίτερα ακριβό συστατικό, γηγενές στο Λάος, διαφέρει από το κλασικό oud εξαιτίας της αποπλανητικής στρογγυλότητάς του. Η αυθεντική κορυφή με εσπεριδοειδή, με τις διάφανες νότες περγαμόντου και τριαντάφυλλου να συνδυάζονται με τις ανεπαίσθητα γλυκές και φρουτώδεις νότες του raspberry,τονίζουν την εκπληκτική, ακτινοβόλα απαλότητα αυτού του αρώματος. Στη συνέχεια, η ζεστή, spicy καρδιά του, όπου το ροζ πιπέρι αναμειγνύεται με γαρύφαλλα και μιαιδέα κανέλας, προαναγγέλει την πολυτέλεια αυτής της ιδιαίτερα σπάνιας εσάνς. Το oud αποκαλύπτει τις άπειρες αποχρώσεις του στην καρδιά του πολύτιμου ξύλου, σε συνδυασμό με τον γήινο χαρακτήρα του πατσουλί και τον βαθύ και γλυκό χαρακτήρα του λάβδανου. Αυτό το άρωμα ανάγει σε τέχνη την ηλιόλουστη διαφάνεια των εσπεριδοειδών με αναπάντεχες νύξεις μπαχαρικών, αποκαλύπτοντας το βάθος του oud σε ένα πλούσιο οσφρητικό ταξίδι και αναδεικνύοντας τη μοναδική φύση του.

Διαβάστε Επίσης