Κεφάλαιο τριχόπτωση | Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

Στο νέο βίντεο #BeautyStarsFest, η Έλενα Πάκου παίζει το παιχνίδι "How much do you know" και με τη βοήθεια της hair expert της Aveda μαθαίνει τι ισχύει και τι όχι για την τριχόπτωση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί πολλοί να τη συνδέουν με τον τρόπο ζωής και το άγχος, ωστόσο η τριχόπτωση είναι ένα θέμα που αφορά το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων, ανεξάρτητα από life style που ακολουθούν.

Η mommy blogger Έλενα Πάκου αποδέχτηκε την πρόκληση του Beauty Stars Fest και της Aveda και έπαιξε το παιχνίδι "How much do you know?" προκειμένου να ανακαλύψει τελικά τι ισχύει και τι όχι για την τριχόπτωση. Αφού επιλέξει αν η πρόταση που διαβάζει είναι Μύθος ή Αλήθεια, η Aveda Color Trainer Χαρά Τσιαμούλη έρχεται να της υποδείξει τη σωστή απάντηση και να δώσει χάρη στο expertize της τις δικές της συμβουλές.

Η μεγαλύτερη της συμβουλή στην Έλενα; Να ενσωματώσει στη haircare ρουτίνα της τα προϊόντα Invati της Aveda. Η νέα της ρουτίνα περιλαμβάνει πλέον το απολεπιστικό invati advanced™ exfoliating shampoo light, το invati advanced™ thickening conditioner και φυσικά την εξαιρετικά ενδυναμωτική invati advanced™ intensive hair and scalp masque. Η πιο συναρπαστική νέα προσθήκη στη "φαρέτρα" της είναι βέβαια το invati brow™ thickening serum για όγκο και πυκνότητα στα φρύδια.

Δείτε το βίντεο: