Η skincare συμβουλή της Bella Hadid που δεν θα πρέπει ποτέ να ακολουθήσετε

Το beauty trick της για μείωση του οιδήματος στο πρόσωπο είναι στην πραγματικότητα εξαιρετικά επικίνδυνο.

Συνεργάζονται με τους καλύτερους makeup artists, ενώ έχουν σε speed dial κορυφαίους αισθητικούς και δερματολόγους. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι θα πρέπει να ακολουθείτε τις συμβουλές ομορφιάς των celebrities με κλειστά μάτια. 

Bella's Tip

Τρανό παράδειγμα μία από τις αγαπημένες skincare πρακτικές της Bella Hadid, η οποία αν και υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα, καλό θα ήταν να μην ακολουθήσετε. 

 

Διαβάστε Επίσης

Ανεβάζοντας στο Instagram ένα carousel με candid στιγμές της ζωής της, η Hadid μοιράστηκε για μία ακόμα φορά το tip που της έχει μάθει ο makeup artist της, Sam Visser, για τη μείωση του οιδήματος στο πρόσωπο. Στο σύντομο βίντεο, η Bella φαίνεται να βυθίζει το πρόσωπό της σε ένα μπολ γεμάτο με πάγο, προκειμένου να χαρίσει λάμψη στην επιδερμίδα της και να μειώσει το οίδημα

Στην πραγματικότητα, τα λεγόμενα ice facials αν και ευεργετικά στη θεωρία, είναι εξαιρετικά επικίνδυνα. Η κρυοθεραπεία μπορεί όντως να μειώσει το οίδημα, να απαλύνει την όψη των πόρων και να χαρίσει λάμψη στην επιδερμίδα. Ωστόσο, ακριβώς όπως δεν θα ακουμπούσατε σκέτο ένα παγάκι πάνω σε μία φλεγμονή οπουδήποτε αλλού στο σώμα σας, το ίδιο δεν θα πρέπει να κάνετε και στο πρόσωπό σας.

Ice Facial (the correct way)

Για να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της κρυοθεραπείας, αλλά να αποφύγετε τυχόν ερεθισμούς, τυλίξτε ένα παγάκι με μία πετσέτα, πριν προχωρήσετε στο μασάζ της επιδερμίδας σας ή ακόμα καλύτερα προτιμήστε ένα ειδικό ice roller ή ice globes. Εναλλακτικά, μπορείτε να πετύχετε το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σας, χρησιμοποιώντας το jade roller, το οποίο έχετε αφήσει από το προηγούμενο βράδυ στο ψυγείο

products
1. Ice Globes, Fraîcheur Paris (eu.fraicheur.com) 2. Super-Cryo Massaging Orb, Nurse Jamie (cultbeauty.com), 3. Ice Roller, Brush Works (lookfantastic.gr)

Διαβάστε Επίσης