Στα άκρα | Η σωστή περιποίηση των χεριών και των ποδιών

Τα βήματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη skincare ρουτίνα σας.

Το πρόσωπο δεν είναι το μόνο σημείο του σώματος που απαιτεί καθημερινή φροντίδα για να διατηρείται η επιδερμίδα του υγιής και νεανική. Εξίσου σημαντική είναι η φροντίδα της επιδερμίδας των χεριών, η οποία ταλαιπωρείται καθημερινά από τα αντισηπτικά, τις κλιματολογικές συνθήκες, το συχνό πλύσιμο, τις χειρωνακτικές οικιακές και τις επαγγελματικές εργασίες, αλλά και εκείνη των ποδιών, που κουράζονται και νιώθουν εγκλωβισμένα στα κλειστά παπούτσια του χειμώνα.

Η Κρέμα Χεριών "Instant Repair" της Tzimas Cosmetics βασίζει τη σύνθεση της σε φυτικής προέλευσης συστατικά όπως το φραγκόσυκο,τη σημύδα και η βεταΐνη κι έτσι επανορθώνει την επιδερμίδα των χεριών από την έντονη ξηρότητα και την αφυδάτωση. Η "Κρέμα Χεριών με Υαλουρονικό" από την άλλη προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, μειώνει τις ρυτίδες και βελτιώνει αισθητά την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος των χεριών.

Στα άκρα | Η σωστή περιποίηση των χεριών και των ποδιών

Για τη φροντίδα των ποδιών μπορείτε να επιλέξετε την "Κρέμα Ποδιών με Σαλικυλικό" της Tzimas Cosmetics, η οποία βοηθά με τις σκληρύνσεις και τα σκασίματα στα πέλματα, αλλά και τις ραγάδες. Εναλλακτικά, δοκιμάστε την "Κρέμα Ποδιών με Υαλουρονικό", η οποία είναι ιδιαίτερα ευεργετική για πέλματα με έντονα σημάδια ξηρότητας. 

products
info
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Tzimas Cosmetics Τσιμισκή 83 & Εδέσσης 2 και φυσικά στο www.tzimas-cosmetics.gr