Η Stella McCartney λανσάρει την πρώτη skincare σειρά της

Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της σχεδιάστριας θα έχει την ίδια ηθική με το fashion brand της.

Από το ντεμπούτο του ομώνυμου fashion brand της, η Stella McCartney έγινε το συνώνυμο της συνειδητής κατανάλωσης. Γνωρίζοντας το πάθος της για τη βιωσιμότητα, ήταν θέμα χρόνου να ασχοληθεί με τον κόσμο της ομορφιάς και πιο συγκεκριμένα του clean beauty. Πριν λίγες ώρες λοιπόν η σχεδιάστρια ανακοίνωσε το λανσάρισμα της πρώτης skincare σειράς της, ονόματι Stella, στις αρχές Σεπτεμβρίου κάτω από την ομπρέλα της LVMH.

Όπως αποκάλυψε, το beauty brand της θα έχει την ίδια ηθική με το fashion brand, ενώ δεσμεύτηκε πως όλα τα προϊόντα θα είναι vegan, cruelty-free και φυσικά πολύ αποτελεσματικά. 

Η Stella McCartney λανσάρει την πρώτη skincare σειρά της

Διαβάστε Επίσης

"Μεγαλώνοντας στη Σκωτία, έμαθα να μυρίζω τη φύση, να την ακούω, να μαθαίνω από αυτήν και κυρίως να τη σέβομαι. Πιστεύω ότι τα έχει όλα και αν το δούμε αυτό, μπορούμε να ταΐσουμε το σώμα και την ψυχή μας μέσα και έξω", εξηγεί η McCartney στο δελτίο τύπου. "Είναι πλέον επιθυμία μου να δημιουργήσω μια οικογένεια και μια κοινότητα έξω από τη δική μου που νιώθει την ίδια ανάγκη για μια mindful εναλλακτική στην ομορφιά". 

Το πρώτο λανσάρισμα περιλαμβάνει μόλις τρία προϊόντα σχεδιασμένα να καλύπτουν όλες τις βασικές ανάγκες της επιδερμίδας. Το Reset Cleanser, σχεδιασμένο με φυσικά συστατικά, όπως το σκουαλένιο, λειτουργεί ως ντεμακιγιάζ και ένα ισχυρό καθαριστικό προσώπου. Το refillable Alter-Care Serum κάνει πιο ομοιόμορφο τον τόνο της επιδερμίδας και προσδίδει μια ανανεωμένη όψη στο πρόσωπο χάρη στο φυσικό εναλλακτικό ρετινόλης, που περιέχει. Τέλος, η Restore Cream διεισδύει σε βάθος για να θρέψει και να ενυδατώσει ακόμη και το πιο ξηρό δέρμα με εκχύλισμα ανθών κερασιάς. Και τα τρία προϊόντα διαθέτουν ένα φρέσκο, φυσικής προέλευσης άρωμα, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον master perfumer Francis Kurkdjian. Εμπνευσμένο από το πλούσιο, υγρό πράσινο της Σκωτίας, το άρωμα "High Cliff" είναι ένα γήινο μίγμα από γαρύφαλλο, πεύκο και ευκάλυπτο.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η McCartney εφαρμόζει τις πρακτικές υπερ-διαφάνειας και σε αυτό το επιχειρηματικό της εγχείρημα κι έτσι συνεργάζεται με την ανεξάρτητη ομάδα συμβούλων Quantis, η οποία αξιολογεί τη βιωσιμότητα και την προέλευση κάθε συστατικού πριν το χρησιμοποιήσει και δωρίσει ένα ποσοστό των πωλήσεων στη ΜΚΟ Wetlands International. 

Διαβάστε Επίσης