The Perfect Harmony | Το ελιξήριο νεότητας που θα επαναφέρει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας σας

Αρμονία: μια έννοια ποθητή από πολλούς, κτήμα λίγων κι εκλεκτών.

Η αρχιτεκτονική του δέρματος αποτελείται από πολλά οριζόντια και κάθετα στοιχεία, που σχηματίζουν ένα εύκαμπτο αλλά ισχυρό δίκτυο στα επιδερμικά στρώματα. Με το πέρασμα του χρόνου, οι σύνδεσμοι εξασθενούν με αποτέλεσμα το δέρμα να ακολουθεί την πτωτική φορά της βαρύτητας. Το αποτέλεσμα; Η επιδερμίδα χαλαρώνει, χάνει τη σφριγηλότητά και το περίγραμμα της και σχηματίζονται βαθιές ρυτίδες.  

Η La Prairie έχοντας ως στόχο την κατάκτηση της αρμονίας της νεότητας που επιτυγχάνεται μέσω της σωστής αρχιτεκτονικής της επιδερμίδας, εμπνέεται από το καλλιτεχνικό κίνημα Bauhaus και δίνει φέτος το έναυσμα για μία νέα εποχή στην ανόρθωση και σύσφιξη της επιδερμίδας.

Οι επιστήμονες της La Prairie συνεργάστηκαν με ένα ελβετικό βιοαναλυτικό εργαστήριο με στόχο να κατανοήσουν εις βάθος τη σύσταση των συνδέσμων της επιδερμίδας και να βρουν τον τρόπο να επαναφέρουν την αρμονία στην επιδερμίδα. Μέσα από αυτήν τη συνεργασία, έγινε σαφές ότι η γήρανση του δέρματος μπορεί να ανασταλεί και η δομή του να γίνει πιο πυκνή, αντιστρέφοντας τις επιπτώσεις του χρόνου.

The Perfect Harmony | Το ελιξήριο νεότητας που θα επαναφέρει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας σας

Έτσι η La Prairie δημιούργησε το Caviar Infinite, ένα μοναδικό μίγμα χαβιαριού υψηλής αποτελεσματικότητας, στο οποίο συνοψίζονται τριάντα πέντε χρόνια επιστήμης, το οποίο αυξάνει την πυκνότητα της επιδερμίδας. Το εν λόγω συστατικό είναι η "καρδιά" του ολοκαίνουριου Skin Caviar Harmony L'Extrait.

La Prairie

Πρόκειται για μια λεπτόρρευστη σύνθεση αποτελούμενη από εμφανή σταγονίδια, τα οποία απορροφώνται απαλά από την επιδερμίδα κατά την εφαρμογή τους, δημιουργώντας άμεσα μία αίσθηση σύσφιξης και χαρίζοντας μεταξένια υφή. Με την πάροδο του χρόνου, το περίγραμμα του προσώπου εμφανίζεται εκ νέου σμιλεμένο, ο όγκος ανακτάται και η εμφάνιση των ρυτίδων μειώνεται. 

Η αρμονία στο boudoir σας

Εμπνευσμένος από το κίνημα Bauhaus, ο σχεδιασμός της συσκευασίας του Skin Caviar Harmony L’Extrait από την καλλιτέχνιδα Nikkie de Saint Phalle είναι μια δυναμική δυαδικότητα μορφής και λειτουργίας. Το πολύτιμο Skin Caviar Harmony L’Extrait "κλείνεται" σε ένα γυάλινο φιαλίδιο στο μπλε χρώμα του κοβαλτίου, η αντανάκλασή του οποίου δημιουργεί την εντύπωση αναμφισβήτητης αρμονίας.

Το τελετουργικό της συλλογής Skin Caviar

La Prairie

Πρώτο βήμα είναι η εφαρμογή του Skin Caviar Harmony L'Extrait αφού πρώτα έχουν ολοκληρωθεί τα βήματα του καθαρισμού και της τόνωσης της επιδερμίδας και έχει τοποθετηθεί η λοσιόν Skin Caviar Essence-in-Lotion. Σειρά έχει η εφαρμογή του Skin Caviar Liquid Lift και της Skin Caviar Luxe Cream για ακόμα καλύτερα και πιο ορατά αποτελέσματα. 

The Women Bauhaus Collective

La Prairie

Για να αποτίνει φόρο τιμής στις γυναικείες φιγούρες του κινήματος Bauhaus και να ερμηνεύσει εκ νέου την ατομική δημιουργική επιδίωξη της αρμονίας, η La Prairie δημιούργησε τη δική της συλλογή ‘The Women Bauhaus Collective’.

Υπό την καθοδήγηση της βραβευμένης σχεδιάστριας Sabine Marcelis, πέντε νέες καλλιτέχνιδες έχουν δημιουργήσει από ένα μοναδικό ψηφιακό έργο που παρουσιάζεται σε μια ψηφιακή έκθεση που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα laprairie.com. Πριν από την ψηφιακή έκθεση, τα έργα παρουσιάστηκαν σε μια αποκλειστική σκηνογραφία σχεδιασμένη από την Sabine Marcelis.

Αυτή η πιο πρόσφατη καλλιτεχνική προσπάθεια αποτέλεσε μια ευκαιρία για τη La Prairie να επεκτείνει την κληρονομιά της πέρα ​από τον κόσμο της περιποίησης της επιδερμίδας, προσφέροντας στις γυναίκες καλλιτέχνες μια πλατφόρμα πάνω στην οποία μπορούν να εκφράσουν το δικό τους όραμα, για ένα καλύτερο και πιο δίκαιο αύριο.

info
Βρείτε το Skin Caviar Harmony L'Extrait στα καταστήματα Attica, Hondos Center, Sephora, Galerie de Beauté και στα αντίστοιχα e-shops.