Ολική αντιγήρανση | 8 κρέμες προσώπου που δρουν κατά όλων των σημαδιών γήρανσης

Μειώνουν όλους τους τύπους ρυτίδων, συσφίγγουν, ανορθώνουν και χαρίζουν λάμψη.

Θαμπή όψη, ρυτίδες έκφρασης, γήρανσης κι αφυδάτωσης, χαλάρωση, καφέ κηλίδες: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα συνήθη σημάδια γήρανσης, που απασχολούν τις γυναίκες μετά τα 50. Για να τα καταπολεμήσετε δεν χρειάζεται να υιοθετήσετε κάποια πολύπλοκη ρουτίνα ομορφιάς -αρκεί να εντάξετε στη ρουτίνα σας μία αντιγηραντική κρέμα προσώπου, που να στοχεύει τους "συνήθεις υπόπτους" πίσω από την κουρασμένη και αφυδατωμένη όψη σας. Ακολουθούν 8 από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε:

Διαβάστε Επίσης

Director's Choice | Οι αντιγηραντικές κρέμες προσώπου που καταπολεμούν όλα τα σημάδια γήρανσης

Premier Cru The Cream, Caudalie (στα φαρμακεία)

Premier Cru The Cream, Caudalie (στα φαρμακεία)

Με υαλουρονικό οξύ, βινιφερίνη και την κατοχυρωμένη τεχνολογία TET8™, η Premier Cru The Cream διορθώνει τα 8 σημάδια γήρανσης χωρίς συμβιβασμούς: βαθιές ρυτίδες, λεπτές γραμμές, σφριγηλότητα, όγκος, ελαστικότητα, σκούρες κηλίδες, ενυδάτωση, λάμψη. Είναι επίσης εμπλουτισμένη με σάκχαρα σύσφιξης για άμεσο φυσικό αποτέλεσμα σύσφιξης, ορατό μετά από 3 λεπτά και με διάρκεια για έως και 6 ώρες.

Diamond Velvet Αnti-Wrinkle Cream, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Diamond Velvet Αnti-Wrinkle Cream, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Η Diamond Velvet Αnti-Wrinkle Cream είναι ιδανική για το ώριμο και ταλαιπωρημένο δέρμα. Η πρωτοποριακή κρυσταλλική δομή πούδρας διαμαντιού και το Boron Nitride επιταχύνουν την ανανέωση της επιδερμίδας και χαρίζουν μοναδική λάμψη. Παράλληλα, τα ειδικά επιλεγμένα ενεργά συστατικά, βασισμένα στην Επιστήμη της Επιγενετικής, αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος, αντιστρέφοντας δραστικά την πορεία φθοράς του χρόνου.

Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge, Sisley

Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge, Sisley

Η Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge μάχεται κατά των ορατών σημαδιών που σχετίζονται με τους 3 τύπους γήρανσης και παρέχει μία ολοκληρωμένη αντιγηραντική λύση. Tα αποτελέσματα είναι θεαματικά στις ρυτίδες, την σύσφιξη, τη φωτεινότητα, την πυκνότητα και την ενυδάτωση που διατηρούν την ομορφιά του δέρματος.

Premium La Crème, Lierac (στα φαρμακεία)

Premium La Crème, Lierac (στα φαρμακεία)

Εμπνευσμένη από την αναγεννητική ιατρική, με συγκέντρωση 8,5% σε σύμπλοκο Premium Cellular και με συγκέντρωση 5% σε υαλουρονικό οξύ, η Premium La Crème θρέφει εντατικά την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα διορθώνει όλα τα σημάδια γήρανσης: ρυτίδες, χαλάρωση, απώλεια πυκνότητας, κηλίδες, ανομοιόμορφη υφή του δέρματος.

Rénergie Multi-Lift Cream SPF15, Lancôme

Rénergie Multi-Lift Cream SPF15, Lancôme

Η Rénergie Multi-Lift είναι εμπλουτισμένη με το σύμπλεγμα Multi-Tension, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να δρα στοχευμένα σε κάθε στοιβάδα της επιδερμίδας, ανορθώνοντάς την. Σε 4 εβδομάδες οι ρυτίδες εξασθενούν και, ακόμα και οι ζώνες που είναι πιο δύσκολο να ανορθωθούν, δείχνουν ορατά αναδιαμορφωμένες. Το μέτωπο δείχνει πιο λείο, τα ζυγωματικά ξαναγεμίζουν, το περίγραμμα του προσώπου επανασχεδιάζεται, ο λαιμός δείχνει πιο σφριγηλός. 

Golden Krocus Face Cream, KORRES (στα φαρμακεία)

Golden Krocus Face Cream, KORRES (στα φαρμακεία)

Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα κρόκου Κοζάνης μόλις μίας ημέρας, β-γλυκάνες και φυτικό κολλαγόνο, η επανορθωτική κρέμα προσώπου Χρυσός Κρόκος της KORRES μειώνει σημαντικά όλα τα σημάδια γήρανσης και κούρασης σε 14 ημέρες.

Time Filler 5XP Gel Cream, Filorga

Time Filler 5XP Gel Cream, Filorga

Η Time Filler 5XP Gel Cream αντιμετωπίζει εντατικά και με άμεσο αποτέλεσμα και τους 5 τύπους ρυτίδων: ρυτίδες έκφρασης, βαθιές ρυτίδες, ρυτίδες αφυδάτωσης, επιφάνειακές ρυτίδες και ρυτίδες λαιμού για μια ορατά πιο νεανική επιδερμίδα.

Queen Bee Absolute Anti-Aging & Regenerating Cream, APIVITA (στα φαρμακεία)

Queen Bee Absolute Anti-Aging & Regenerating Cream, APIVITA (στα φαρμακεία)

Η σειρά Queen Bee της APIVITA συνδυάζει την αναγεννητική ισχύ του βασιλικού πολτού με τις προστατευτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες της πρόπολης και του μελιού. Μειώνει τις ρυτίδες, αυξάνει την πυκνότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, επανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου, προλαμβάνει την εμφάνιση πανάδων, ενώ προσφέρει λάμψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα. Παράλληλα, σμιλεύει και ενυδατώνει, προσφέρει εντατική θρέψη, αποτοξινώνει και ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας.