Κυτταρίτιδα | Η θεραπεία που φέρνει άμεσα κι ορατά αποτελέσματα

Τι ακριβώς είναι η μεσοθεραπεία και πώς μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού;

Η κυτταρίτιδα ταλαιπωρεί πάνω από το 90% του γυναικείου πληθυσμού και καλώς ή κακώς δεν κάνει διακρίσεις, "προσβάλλοντας" ακόμα κι ένα καλλίγραμμο ή αδύνατο σώμα, καθώς η κληρονομικότητα, οι ορμόνες, ο κακός τρόπος ζωής και η φτωχή διατροφή παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή της. Η αντίστασή της σε παραδοσιακές μεθόδους αντιμετώπισης, όπως οι κρέμες και το μασάζ, οδήγησαν τους γιατρούς να αναζητήσουν άλλους πιο ισχυρούς τρόπους εξάλειψής της. Η μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς εξ αυτών.

Τι είναι η μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας;

Διαβάστε Επίσης

Η μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας είναι μία στοχευμένη ενέσιμη θεραπεία που διοχετεύει ένα κοκτέιλ πολύτιμων ενεργών συστατικών (αμινοξέα, μεταλλικά στοιχεία, συνένζυμα, υαλουρονικό οξύ κ.ά) στα μεσαία στρώματα του δέρματος -εξ ου και το όνομά της.  Η εφαρμογή γίνεται τοπικά στα σημεία που εντοπίζεται η υφή φλοιού πορτοκαλιού, όπως οι μηροί και οι γλουτοί, ενχύοντας με λεπτές βελόνες λιποδιαλυτικά και συσφικτικά συστατικά.

Τι την κάνει τόσο αποτελεσματική;

Σε αντίθεση με τις κρέμες για κυτταρίτιδα που συναντάνε το εμπόδιο της επιδερμίδας στην προσπάθειά τους να διοχετεύσουν τα πολύτιμα τους στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, η μεσοθεραπεία δρα ακριβώς εκεί που χρειάζεται, χαρίζοντας άμεσα κι ορατά αποτελέσματα.

Τι προσφέρει η μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας;

Τα συστατικά της μεσοθεραπείας κυτταρίτιδας διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, βελτιώνοντας την όψη της κι αφήνοντάς την πιο λαμπερή, λεία και σφριγηλή.

Good to know

-Κάθε επιδερμίδα χρειάζεται διαφορετικό αριθμό συνεδριών έτσι ώστε να δει αποτελέσματα. Συνήθως ωστόσο χρειάζονται 3-5 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 7-15 ημερών.

-Κάθε συνεδρία διαρκεί 15-30 λεπτά ανάλογα με τη περιοχή και την έκταση του προβλήματος.

-Η μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας δεν πονάει, δεν χρειάζεται χρόνο αποθεραπείας και δεν έχει παρενέργειες, παρά μόνο μια ελαφρά ερυθρότητα τοπικά στην περιοχή όπου έγινε η έγχυση των ουσιών, η οποία όμως υποχωρεί γρήγορα μετά από μερικές ώρες.

-Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, με τα πρώτα να είναι εμφανή ακόμα κι από την πρώτη εβδομάδα.

-Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, καλό είναι να συνδυαστεί με μια ισορροπημένη διατροφή και γυμναστική.

Διαβάστε Επίσης