3 λόγοι που το άρωμά σας δεν μυρίζει όσο έντονα θα θέλατε

+ Και τι μπορείτε να κάνετε για εντυπωσιάζετε με την εσάνς που αφήνετε στο πέρασμά σας.

Ακόμα και οι πιο έμπειρες "μύτες" μετά από λίγο καιρό συνηθίζουν το άρωμα που φορούν καθημερινά με αποτέλεσμα να μην το μυρίζουν πάνω τους. Τι γίνεται όμως όταν κανείς δεν εντυπωσιάζεται από την εσάνς που αφήνετε στο πέρασμά σας; Υπάρχουν τρεις πιθανοί λόγοι. Αν αναρωτιέστε "γιατί δεν μυρίζει το άρωμά μου", αυτό το κείμενο είναι για εσάς:

Γιατί δεν μυρίζει το άρωμά μου; Οι 3 πιο πιθανοί λόγοι

1. Επιλέγετε body mist ή eau de toilette

Διαβάστε Επίσης

Είναι απόλυτα λογικό να μη μυρίζετε το άρωμά σας για ώρες αν έχετε επιλέξει ένα body mist ή ένα eau de toilette. Το πρώτο είναι και το πιο ανάλαφρο είδος αρώματος, αφού έχει περιεκτικότητα parfum 3-5% και διάρκεια 1-2 ώρες, ενώ το δεύτερο έχει περιεκτικότητα parfum της τάξεως του 7-12% και διάρκεια 2-4 ώρες.

Τα eau de parfum από την άλλη περιέχουν 12-15% άρωμα, πράγμα που σημαίνει ότι η εσάνς τους είναι πιο έντονη κι έχει διάρκεια 6-8 ώρες. Είναι λοιπόν ιδανικά για εσάς που θέλετε ένα άρωμα, που να μένει αναλλοίωτο για ώρες, αλλά και για εσάς που δεν αγαπάτε να ανανεώνετε συχνά το άρωμά σας.

Director's Tip: Για ακόμα πιο έντονο άρωμα, φροντίστε να έχετε ένα roller ball του αγαπημένου σας eau de parfum στην τσάντα σας έτσι ώστε να το ανανεώνετε μέσα στη μέρα. 

2. Δεν προετοιμάζετε κατάλληλα την επιδερμίδα σας

Η ενυδατωμένη επιδερμίδα "δέχεται" καλύτερα το άρωμα. Για να διαρκεί περισσότερο λοιπόν το signature scent σας, προετοιμάστε κατάλληλα την επιδερμίδα εφαρμόζοντας μία πλούσια κρέμα σώματος.

3. Δεν φροντίζετε αρκετά τη συνολική υγιεινή σας

Όσο ακριβό και να είναι το άρωμά σας, ποτέ δεν θα νιώθετε ότι μυρίζετε όσο ωραία θα θέλατε, αν δεν ακολουθείτε τους βασικούς κανόνες υγιεινής, που περιλαμβάνουν το καθημερινό ντους, τη χρήση αποσμητικού και το βούρτσισμα των δοντιών τουλάχιστον δύο φορές τη μέρα

Διαβάστε Επίσης