Η Zara ανακοινώνει την παγκόσμια συνεργασία με τη Jo Malone CBE, ιδρύτρια της Jo Loves

Γνωρίστε τη νέα συλλογή οκτώ μοναδικών αρωμάτων.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τη συνεργασία της με τη Jo Malone CBE, ιδρύτρια της Jo Loves, ανακοίνωσε η Zara,  και παρουσιάζει τη Zara Emotions Collection by Jo Malone CBE, μια συλλογή με οκτώ μοναδικά αρώματα. Η δημιουργική αυτή συνεργασία ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο με τη Zara να εργάζεται πάνω στη συλλογή που οραματίστηκε η γυναίκα που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία μερικών από τα πιο αγαπημένα αρώματα του κόσμου.

Τόσο η Zara όσο και η Jo είναι γνωστές για την προσοχή τους στη λεπτομέρεια και τη δυναμική στο να παρουσιάζουν ένα μοναδικό και συναρπαστικό προϊόν στην αγορά. Η εν λόγω ενέργεια είναι εμπνευσμένη από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των συλλογών μόδας που δημιουργεί η Zara και που έχουν αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο.

"Η Jo Malone CBE είναι ευρέως γνωστή για την ικανότητά της στο να σε ταξιδεύει με το άρωμά της και δημιούργησε αυτή την ξεχωριστή συλλογή δουλεύοντας με την ομάδα της Zara και αντλώντας έμπνευση από τις συλλογές μόδας της εταιρείας. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γι' αυτή την παγκόσμια συνεργασία και ανυπομονούμε να τη μοιραστούμε με τους πελάτες μας"  δήλωσε η Zara.

"Είμαι ευτυχής που συμμετέχω σε αυτή την καταπληκτική περιπέτεια δημιουργικότητας και συνεργασίας με τη Zara. Η πρώτη μας συλλογή σχεδιάστηκε από την παγκόσμια κληρονομιά και των δύο brands της Zara και της Jo Loves, χρησιμοποιώντας υλικά που αγάπησα για πολλά χρόνια. Κάθε άρωμα έχει δημιουργηθεί με προσωπικότητα και με μια φωνή για να πει την ιστορία του με μοναδικό τρόπο. Ελπίζω να απολαύσετε αυτή την πρώτη συλλογή που είναι γεμάτη φαντασία και καλαισθησία" σχολίασε η Jo Malone CBE.