Αυτή είναι η θεραπεία προσώπου των 1000$ που λατρεύει το Hollywood

Περιέχει πάνω από 100 συστατικά.

Δεν είναι όλες οι θεραπείες προσώπου ίδιες. Τα facials διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία και από αισθητικό σε αισθητικό. Δεν προκαλεί βέβαια καμία έκπληξη ότι τις πιο εντυπωσιακές μπορεί να τις κάνει κανείς στο Hollywood.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί η νέα θεραπεία 50 στρώσεων της skin expert, Olga Lorencin.Έχοντας το ψευδώνυμο της βασίλισσας των οξέων, η Olga είναι λάτρης των χημικών peelings και την αναπλήρωσης του φραγμού της επιδερμίδας για πιο νεανική εμφάνιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πελατολόγιό της περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα του Hollywood, όπως εκείνα των Emma Stone, Drew Barrymore, Jennifer Garner, Kate Hudson και Halle Berry. Το γεγονός ότι είναι τόσο δημοφιλής μεταξύ των celebrities της δίνει το ελεύθερο να χρεώνει υπέρογκα ποσά για ένα ραντεβού. Ενδεικτικά, αξίζει να σημειωθεί ότι μια θεραπεία 15 λεπτών, κοστίζει $1000. "Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι για κάποιον που λέει 'Έχω κάνει όλα τα facials και πεθαίνω να δοκιμάσω κάτι τελείως καινούριο", λέει η ίδια. 

Η θεραπεία περιέχει πάνω από 100 συστατικά, με κάθε στρώση να περιλαμβάνει ένα προϊόν ή μια διαφορετική τεχνική, όπως μικροδερμοαπόξεση και μασάζ προσώπου. "Στη θεραπεία των 50 στρώσεων, η επιδερμίδα διαλύει κάθε υλικό μόνο της. Τα συστατικά επιλέγονται με βάση τον τύπο της επιδερμίδας σας και η ιδέα είναι ότι αντί να αναμιγνύονται, κάθε συστατικό διεισδύει στο δέρμα", λέει η Lorencin. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ