Το μυστικό της Rihanna για πραγματικά λαμπερή επιδερμίδα

Το προϊόν στο οποίο ορκίζεται η Riri.

Πριν μερικά χρόνια, η Rihanna λάνσαρε τη δική της εταιρία καλλυντικών, Fenty Beauty, τα προϊόντα της οποίας πολύ γρήγορα κατάφεραν όχι μόνο να εδραιωθούν, αλλά να αποκτήσουν φανατικό κοινό και να πολυσυζητηθούν, εκθρονίζοντας ακόμη και τα δημοφιλή καλλυντικά Kylie Cosmetics.

Η Riri δεν βρίσκεται τυχαία στο χώρο της ομορφιάς ως επιχειρηματίας και αυτό το αποδεικνύει συνεχώς τόσο με τις στοχευμένες επιλογές των καλλυντικών της Fenty Beauty, όσο και με τα μυστικά ομορφιάς που μοιράζεται κατά καιρούς με τους θαυμαστές της μέσω των video tutorials που ανεβάζει.

Το μυστικό της για επιδερμίδα που ακτινοβολεί

Σύμφωνα με την προσωπική της makeup artist Priscilla, η οποία μετρά πολλές χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, για τη λαμπερή επιδερμίδα της Rihanna στις εκπληκτικές φωτογραφίες της δεν ευθύνονται μόνο τα απίστευτα δημοφιλή highlighters της makeup συλλογής της, αλλά και η αγάπη της για τις ενυδατικές μάσκες προσώπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αποκάλυψε, η Rihanna φροντίζει πολύ την επιδερμίδα της, καθαρίζοντάς τη σχολαστικά, ενώ μερικές φορές μέσα στην εβδομάδα κάνει και απολέπιση. Το μυστικό της για απίστευτα λαμπερή επιδερμίδα είναι όμως η μάσκα προσώπου με βιταμίνη C, που χρησιμοποιεί 1-2 φορές την εβδομάδα. 

Βιταμίνη C: Η skincare εμμονή των celebrities

Τα skincare προϊόντα με βιταμίνη C έχουν πραγματικά λατρευτεί από το γυναικείο κοινό τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα. Η συγκεκριμένη βιταμίνη προσφέρει ενισχυμένη αντιοξειδωτική προστασία, απαλύνει τυχόν δυσχρωμίες, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και περιορίζει τη φλεγμονή. Επιπλέον, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, διατηρεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας, συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης απαλύνοντας έτσι τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας και επανόρθωσης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ