Ένας καλός λόγος να πίνετε ένα ποτήρι κρασί με το φαγητό

Μια νέα έρευνα σας δίνει ένα ακόμη επιχείρημα για να το απολαμβάνετε με το φαγητό σας.

Η κατανάλωση κρασιού μαζί με το φαγητό σχετίζεται με μικρότερο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2, σύμφωνα με μία νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον επιδημιολόγο-αναλυτή Βιστατιστικής δρα Χάο Μα του Πανεπιστημίου Τουλέιν της Νέας Ορλεάνης, οι οποίοι έκαναν τη σχετική ανακοίνωση σε συνέδριο της American Heart Association στο Σικάγο, ανέλυσαν στοιχεία για σχεδόν 312.400 ενήλικες με μέση ηλικία τα 56 έτη, που δεν είχαν διαβήτη, καρδιαγγειακές νόσους ή καρκίνο στην αρχή της μελέτης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο shape.gr