5 τρόφιμα που ανεβάζουν τα επίπεδα του άγχους

Και καλό είναι να αποφεύγετε.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να αυξήσουν το άγχος στην καθημερινότητα μας: ένα deadline στη δουλειά, μια απρόσμενη βλάβη στο αυτοκίνητο, ένας ξεχασμένος ανεξόφλητος λογαριασμός ρεύματος κ.α. 

Τροφές που αυξάνουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, οδηγούν σε χρόνιες παθήσεις, όπως η φλεγμονή, ενώ συνδέονται με συμπτώματα κατάθλιψης. Οι εξωτερικοί παράγοντες σε συνδυασμό με τις διατροφικές συνήθειες έχουν αντίστοιχα ως αποτέλεσμα την δημιουργία χρόνιου στρες. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο shape.gr