4 μύθοι γύρω από τη fitness ρουτίνα των γυναικών

Παρόλο που πολλοί πιστεύουν ότι οι cardio προπονήσεις προσφέρουν άμεση απώλεια βάρους, κάτι τέτοιο μάλλον δεν ισχύει απόλυτα.

Για να διατηρήσετε άψογη την φυσική σου κατάσταση στο πέρασμα του χρόνου δεν αρκεί απλώς να ακολουθείτε τακτικά ένα πρόγραμμα γυμναστικής, καθώς οι ανάγκες του σώματος μας διαφοροποιούνται όσο μεγαλώνουμε. Επιπλέον, είναι αδύνατο να αυτοαποκαλείστε fit όταν δεν ακολουθείτε το κατάλληλο για εσένα πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο όχι μόνο σας βοηθάει να φτάσετε στον fitness goal που έχετε θέσει, αλλά και να παραμείνετε υγιής.

Όπως εξηγεί η fitness γκουρού Sonnalli Seygall σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η wellness routine των γυναικών διαθέτει πολλά διαφορετικά σημεία από εκείνη των ανδρών, ενώ μάλιστα πολλές φορές δημιουργούνται παρερμηνείες και ανακρίβειες σχετικά με αυτές, λόγω της πληθώρας των πληροφοριών. Σε μια προσπάθεια να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, η ηθοποιός και λάτρης της φυσικής κατάστασης αναλύει 4 μύθους γύρω από την fitness ρουτίνα των γυναικών, αποκαλύπτοντας την αληθινή εκδοχή αυτών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο shape.gr