Angelina Jolie| Προσλαμβάνει άτομα για το νέο εγχείρημά της

Το atelier Jolie μόλις έκανε μία νέα ανάρτηση στο Instagram και αναζητά συνεργάτες.

Η Angelina Jolie ετοιμάζεται να λανσάρει τη δική της σειρά με ρούχα και κοσμήματα και όλοι αδημονούν να δουν - και να φορέσουν- τις μοναδικές δημιουργίες της. Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της 48χρονης ηθοποιού θα έχει κοινωφελή χαρακτήρα, αφού σκοπεύει να συνδράμει στην προσπάθεια για εκδημοκρατισμό της βιομηχανίας της μόδας, επιτρέποντας στους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε μία κολεκτίβα από ανερχόμενους σχεδιαστές και δεξιοτέχνες τεχνίτες. όπως αναγράφεται στον επίσημο λογαριασμό της επιχείρησης (@atelierjolieofficial).

"Θα υπάρχει επίσης μία συμπεριληπτική διαδικτυακή πηγή για την αναζήτηση μόδιστρων και ραφτών, που θα χρησιμοποιούν προσεχτικά επιλεγμένα περισσεύματα και vintage υλικά για τη δημιουργία μοναδικών κομματιών που θα ενσαρκώνουν την προσωπική δημιουργικότητα και σκοπό", γράφει στην πρώτη της δημοσίευση.

Μόλις δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας της νέας της collection, του Atelier Jolie, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός βρίσκεται στην αναζήτηση "δημιουργών" που θα δουλέψουν στο atelier της εταιρίας της στη Νέα Υόρκη.

Με μία νέα δημοσίευση, η επωνυμία της Angelina Jolie προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται για την μόδα να συμμετάσχουν στην ομάδα της με οποιοδήποτε τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, η ανάρτηση για προσλήψεις ξεκινάει ως εξής: " Σε όλους τους δημιουργούς...Όλοι μπορούν να συμμετάσχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Κάθε πελάτης θα είναι μέρος ( της ομάδας)… Και όποιος επισκέπτεται ή συμμετέχει διαδικτυακά ή σε εκδηλώσεις θα είναι, επίσης, μέρος… αλλά σήμερα εστιάζουμε σε ένα μέρος της @atelierjolieofficial οικογένειάς μας".

 Στην συνέχεια της μακροσκελής ανάρτησης στο Instagram την Τετάρτη η Jolie, 47 ετών έγραψε: "Ζητάμε να προχωρήσετε και να μας βοηθήσετε να δημιουργήσουμε την εσωτερική μας ομάδα ειδικευμένων ραπτών". Η σταρ του "Maleficent" πρόσθεσε ότι "αναζητά ράφτες που καταλαβαίνουν την ποιότητα και τη δημιουργικότητα" — ειδικά εκείνους που βρίσκονται στη Νέα Υόρκη, κοντά στον χώρο του πρώτου στούντιο του Atelier Jolie. "Ελπίζουμε ότι θα υπάρξουν και άλλοι σύντομα, καθώς χτίζουμε μια παγκόσμια οικογένεια".

Η Angelina Jolie ολοκλήρωσε το μήνυμά της καλώντας τους ακόλουθούς της να "είναι τολμηροί" και να μη διστάσουν να στείλουν την αίτησή τους.  "Να θυμάστε, αν δεν ακούσετε νέα μας στον πρώτο γύρο, θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες".

Διαβάστε Επίσης