Σοφία της Ισπανίας | Η επανένωση των τριών παιδιών της για τα 85α γενέθλιά της

Η ευχή που η Σοφία της Ισπανίας είδε να γίνεται πραγματικότητα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι ξεχωριστές στιγμές για τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας συνεχίζονται. Αυτή τη φορά στο επίκεντρό ήταν η Σοφία της Ισπανίας και τα 85α γενέθλιά της. Με αφορμή τους εορτασμούς έγινε η πολυαναμενόμενη επανένωση των τριών παιδιών της. 

Το reunion της οικογένειας

Η Σοφία της Ισπανίας γιόρτασε τα γενέθλιά της στις 2 Νοεμβρίου βλέποντας να γίνεται πραγματικότητα μία από τις ευχές της: να επανενωθεί η οικογένεια. 

Κάτι που δε συνέβη στα γενέθλια της πριγκίπισσας Leonor στις 31 Οκτωβρίου όπου υπήρξαν ηχηρές απουσίες. Μία από αυτές ήταν η κόρη της Infanta Elena, η Victoria Federica και οι δύο γιοι της Infanta Cristina, Juan και Pablo Urdangarin.

Για τα γενέθλια της γιαγιάς το ο Pablo Urdangarin θέλησε να κάνει μια ξεχωριστή χειρονομία και πήρε πτήση από τη Γερμανία για τη Μαδρίτη για να φτάσει εγκαίρως στους εορτασμούς. 

Πώς γιόρτασε η Σοφία της Ισπανίας τα 85α γενέθλιά της

Τα γενέθλια της μητέρας του βασιλιά Felipe κάλυψαν εκτενώς τα ισπανικά media αφού οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι περικύκλωσαν το Zarzuela Palace όπου πραγματοποιήθηκε το οικογενειακό γεύμα. Ο βασιλιάς Felipe έφτασε στην κατοικία της μητέρας του μετά από μία σειρά από προγραμματισμένες υποχρεώσεις. 

Με το δικό της όχημα έφτασε η Infanta Elena χωρίς να συνοδεύεται από τα παιδιά της. Η κόρη της Victoria Federica ήταν στο Περού ενώ ο γιος της Felipe Juan Froilán είχε ήδη φύγει για το  Άμπου Ντάμπι.

Στο πλευρό της βασίλισσας Σοφίας σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα ήταν η Infanta Cristina, o Miguel και η Irene Urdangarin. Η Irene μένει μάλιστα με τη βασίλισσα τους τελευταίους μήνες καθώς βγάζει δίπλωμα οδήγησης στη Μαδρίτη. 

Τα γενέθλια ήταν μια σπάνια στιγμή που κατάφερε να έχει δίπλα της και τα τρία της παιδιά. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα μία από τις ανησυχίες της Σοφίας είναι το να παραμείνουν ενωμένα τα παιδιά της και μετά τον θάνατό της. Για αυτό και προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να τους θυμίζει τη σχέση που είχαν στο παρελθόν και τις ευτυχισμένες στιγμές τους. 

Διαβάστε Επίσης