Πριγκίπισσα Leonor | Το viral βίντεο που τη δείχνει να πίνει σαμπάνια

Μια αστεία στιγμή με πρωταγωνίστρια την πριγκίπισσα Leonor έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Αξέχαστα θα μείνουν στην πριγκίπισσα Leonor τα φετινά της γενέθλια. Η κόρη της βασίλισσας Letizia και του βασιλιά Felipe έκλεισε τα 18. Η ενηλικίωσή της σηματοδότησε και την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων της ως διάδοχος του ισπανικού θρόνου. 

Η 18χρονη πριγκίπισσα ορκίστηκε πίστη στο Σύνταγμα της Ισπανίας κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε το πρωί της 31ης Οκτωβρίους στη Βουλή. Παρέλαβε πολλά μετάλλια από τη Γερουσία και το περιλαίμιο του Τάγματος του Καρόλου Γ΄ της Ισπανίας. Μετά από αυτά που όριζε το πρωτόκολλο και τη συγκίνηση της οικογένειάς της ακολούθησε γεύμα στο Royal Palace.

Το viral στιγμιότυπο με την πριγκίπισσα Leonor

Πρωταγωνίστρια και σε αυτό ήταν η εορτάζουσα. Μία από τις πιο αστείες στιγμές ήταν όταν ο βασιλιάς Felipe έκανε μία ομιλία για προς τιμήν της κόρης του. Ο 55χρονος βασιλιάς προέτρεψε όλους να πιουν στην υγεία της πριγκίπισσας Leonor. Εκείνη τη στιγμή η 18χρονη εθεάθη για πρώτη φορά με ένα ποτήρι στο χέρι της καθώς έφτασε στο όριο ηλικίας που μπορεί να καταναλώσει αλκοόλ. 

Το στιγμιότυπο της πρόποσης έγινε viral καθώς απαθανατίστηκε η αντίδρασή της κατά τη διάρκεια της δοκιμής της σαμπάνιας αφού φαίνεται να μην της άρεσε ιδιαίτερα. 

Η αντίδραση της βασίλισσας Letizia

Στα social media σχολιάστηκε όμως και το χαμόγελο της βασίλισσας Letizia όταν είδε την κόρη της να αντιδρά με αυτό τον τρόπο. Πολλοί χρήστες του διαδικτύου ενθουσιάστηκαν με τη διάδραση που έχουν ο βασιλιάς Felipe και η  51χρονη βασίλισσα με τις κόρες τους. Παράλληλα έδωσαν συγχαρητήρια στην πριγκίπισσα Leonor για το μεγάλο βήμα που έκανε ανήμερα των γενεθλίων της.

Διαβάστε Επίσης