Η Miley Cyrus υποδέχτηκε το 2020 με ένα νέο κούρεμα

"Νέα μαλλιά. Νέο έτος. Νέα μουσική".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Miley Cyrus υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Πιο συγκεκριμένα, έκοψε τα μαλλιά της σε ένα μοντέρνο shag, το οποίο και αποκάλυψε στους ακόλουθούς της στο Instagram. "Νέα μαλλιά. Νέο έτος. Νέα μουσική", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή δεν είναι η πρώτη αλλαγή που έκανε η Miley τους τελευταίους μήνες. Το Νοέμβριο, η pop star εμπιστεύθηκε αρχικά τη μαμά της, Tish, και στη συνέχεια την hairstylist της, Sally Hershberger, για το νέο της hair look.  "Η Miley ήθελε να γίνει πιο punk. Ήθελε κάτι edgy", είπε η Hershberger στο E! News. "Επιλέξαμε μια μοντέρνα μοϊκάνα που μπορεί να φορά ίσια, κυματιστή και messy. Πρώτα έκοψα τα μαλλιά της με ψαλίδι και στη συνέχεια χρησιμοποίησα ένα ξυραφάκι για να δώσω έμφαση", είπε η Hershberger.

Το 2016 η Cyrus είχε γράψει ένα μακροσκελές κείμενο στο Facebook μιλώντας για τα νέα, τότε, πλατινέ μαλλιά της: "Εάν μια αλλαγή είναι αυτό που χρειάζεσαι- κάν'την! Μην το σκέφτεσαι υπερβολικά γιατί στο τέλος της ημέρας, πρόκειται για μαλλιά και τίποτα από αυτά που κάνεις δεν είναι επιβλαβή και θα είναι απλά το νέο κεφάλαιό σου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ