Η Marianne Faithfull βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Η τραγουδίστρια νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Marianne Faithfull, όπως έγινε γνωστό, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Ο είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση της Republic Media στο Twitter, η οποία ανέφερε ότι ο manager της τραγουδίστριας επιβεβαίωσε το γεγονός. Μάλιστα η ίδια ανάρτηση ενημερώνει ότι η Faithfull λαμβάνει θεραπεία για τον COVID-19 αλλά και ότι βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση. 

Και το Rolling Stone όπως επικοινώνησε με τη φίλη της Penny Arcade, η οποία με τη σειρά της αποκάλυψε ότι η Faithfull βρισκόταν σε καραντίνα και αναγκάστηκε να πάει σε νοσοκομείο μιας και εμφάνισε ανησυχητικό βήχα. Εκεί παρουσίασε πνευμονία και τελικά διαπιστώθηκε ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό. "Έχει επιβιώσει από τόσα πράγματα κατά τη διάρκεια της ζωής της, συμπεριλαμβανομένου και του ότι είναι η Marianne Faithfull, που θα ήταν τραγωδία αν χανόταν από έναν ιό", έγραψε η Penny Arcade, κατά κόσμον Suzanne Ventura. 

Η αλήθεια είναι πως όντως η Marianne Faithfull έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον καρκίνο του μαστού, την ηπατίτιδα C, ενώ επιπλέον έχει βγει νικήτρια και από τη μάχη με τις καταχρήσεις κατά τη διάρκεια των ‘70s και ‘80s που η καριέρα της είχε απογειωθεί. Ας ελπίσουμε πως θα ξεπεράσει και αυτή την περιπέτεια της υγείας της.