Το αστείο περιστατικό με τον πρίγκιπα William και τους μικρούς μαθητές ενός σχολείου, σε βίντεο

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ευχαρίστησαν τους δασκάλους για την εξαιρετική δουλειά τους σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton παραμένουν απασχολημένοι ακόμα κι αν βρίσκονται απομονωμένοι εξαιτίας του κορωνοϊού. Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge πραγματοποίησαν μια ευχάριστη έκπληξη στους μαθητές και το προσωπικό ενός σχολείου που παραμένει ανοιχτό για τα παιδιά όσων εργάζονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του Covid-19.

Το ζευγάρι συνδέθηκε με βιντεοκλήση με μία τάξη του Casterton Primary Academy στο Burnley της Αγγλίας, προκειμένου να συζητήσει με τους μαθητές και τους δασκάλους. Η δούκισσα του Cambridge χαιρέτησε τα παιδιά και προχώρησε στις συστάσεις, λέγοντας "Γεια σας, εγώ είμαι η Kate και αυτός ο William".

Τόσο ο πρίγκιπας William όσο και η Kate ήταν ιδιαίτερα φιλικοί με τα παιδιά και δεν σταμάτησαν να δείχνουν τον ενθουσιασμό τους για τις καλλιτεχνικές δημιουργίες τους. Ο πρίγκιπας William βέβαια είχε ένα ατυχές αλλά αστείο περιστατικό καθώς δεν κατάλαβε τι κρατούσε ένα κοριτσάκι. Το "λάθος" του προκάλεσε γέλια σε όλους και ήταν σίγουρα κάτι που θα θυμούνται οι μαθητές στο σχολείο. Η δούκισσα του Cambridge ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά τους δασκάλους, τονίζοντας πόσο εξαιρετική δουλειά κάνουν εν μέσω της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ