Η Eva Mendes εξηγεί γιατί έχει να παίξει σε ταινία από το 2014

Η ηθοποιός έχει τους λόγους της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Eva Mendes λέει πως έχει γίνει ακόμα πιο επιλεκτική όσον αφορά τους ρόλους που παίζει, αφού έφερε στον κόσμο της δύο κόρες της, Esmeralda και Amada.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με τον Ryan Gosling, έχει να παίξει σε κάποια ταινία από το 2014 όταν πρωταγωνίστησε μαζί με τον σύζυγό της στο Lost River. Όταν κάποιος fan της τη ρώτησε στο Instagram πότε να περιμένουν νέα ταινία της, εκείνη απάντηση πως υπάρχουν ρόλοι, που τώρα δεν είναι μητέρα, δεν θα υποδυόταν: "Γεια! Όταν υπάρχει κάτι, το οποίο αξίζει να συμμετέχω", είπε. "Όντας μητέρα τώρα, υπάρχουν πολλοί ρόλοι που δεν θα αναλάμβανα. Υπάρχουν πολλά θέματα με τα οποία δεν θέλω να ασχοληθώ, οπότε αυτό περιορίζει τις επιλογές μου αλλά δεν με πειράζει. Πρέπει να είμαι παράδειγμα προς μίμηση για τα κορίτσια μου τώρα", εξήγησε. 

Celebrities Eva Mendes Ryan Gosling

Η απάντησή της θυμίζει τα σχόλια που έκανε, μιλώντας για το πως η μητρότητα άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει ρόλους στο E! News το 2019: "Τώρα που έχω μεγαλώσει και είμαι μητέρα, θα διάλεγα τους ρόλους μου πολύ διαφορετικά", είπε. "Είμαι ένα κινητό παράδειγμα [για τις κόρες μου] και αυτό το παίρνω πολύ σοβαρά", εξήγησε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ