Ο Brad Pitt δείχνει την υποστήριξή του στους απόφοιτους της Τάξης του 2020

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Brad Pitt δείχνει την υποστήριξή του σε όσους αποφοιτούν σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς. Σύμφωνα με το People, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω video στους απόφοιτους του Missouri State University. Το video δημοσιεύθηκε στα social media του κολεγίου προς τιμήν της Τάξης του 2020. Ελέω πανδημίας, τα περισσότερα κολέγια και πανεπιστήμια δεν προχώρησαν στην παραδοσιακή τελετή αποφοίτησης. 

"Γεια σε όλους, εδώ Brad από την καραντίνα με μια ευχή για όλους τους απόφοιτους του Missouri State University!" είπε ο Pitt στο μήνυμά του. "Πρέπει να είναι πολύ περίεργο να το κάνετε αυτό σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αλλά να ξέρετε ότι σας υποστηρίζουμε. Ποντάρουμε σε εσάς για να κάνουμε αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Και σας ευχόμαστε ό, τι καλύτερο στις μελλοντικές σας προσπάθειες". 

Στο σύντομο βίντεο, ο Pitt συνδύασε το μπλουζάκι του με το καταπράσινο τοπίο πίσω του και τα μαλλιά του ήταν αισθητά πιο μακριά. Αν και ο ίδιος δεν φοίτησε στο Missouri State (πήγε στο Πανεπιστήμιο του Missouri), το κολέγιο βρίσκεται στη γενέτειρά του στο Σπρίνγκφιλντ, όπου ο ηθοποιός πέρασε τα χρόνια που τον διαμόρφωσαν προ Χόλιγουντ.

"Το πετύχατε. Τα καταφέρατε. Απολαύστε το, συγχαρητήρια και think big" έκλεισε τον λόγο του ο ηθοποιός, ενθαρρύνοντας τους απόφοιτους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ