Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William γιόρτασαν την Ημέρα του Πατέρα

Οι χαριτωμένες φωτογραφίες που μοιράστηκαν για πρώτη φορά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για να τιμήσουν τη Γιορτή του Πατέρα, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, χρησιμοποίησαν τα social media για να μοιραστούν κάποιες αδημοσίευτες φωτογραφίες με τους θαυμαστές τους. 

"Χαρούμενη ημέρα του πατέρα! Στα αριστερά, ο δούκας του Cambridge με τον πρίγκιπα της Ουαλίας στο Sandringham το Δεκέμβριο του 2019 και στα δεξιά, ο Michael Middleton με την κόρη του Catherine. Η φώτο στα αριστερά τραβήχτηκε από τη δούκισσα του Cambridge" ανέφερε ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας, παρουσιάζοντας τα δύο στιγμιότυπα.

Φωτογραφίες μοιράστηκαν και ο πρίγκιπας Κάρολος και η Camilla, μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram, με ευχές προς όλους τους μπαμπάδες." Στην πρώτη φωτογραφία, φαίνεται ο πρίγκιπας Κάρολος μικρός, στην αγκαλιά του πατέρα του, μαζί με την αδερφή του πριγκίπισσα Άννα και τη μητέρα του. Είναι τραβηγμένη στο Clarence House το 1951". Στη δεύτερη φωτογραφία, φαίνεται ο πρίγκιπας Κάρολος με "τους δυο γιους του στο Cirencester Park Polo Cup το 2004".

Φέτος, η Γιορτή του Πατέρα συνέπεσε με τα 38α γενέθλια του πρίγκιπα William και οι Cambridges μοιράστηκαν δύο νέες φωτογραφίες των παιδιών τους στο Instagram. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τη δούκισσα του Cambridge στο Anmer Hall στο Norfolk και δείχνουν τον William και με τα τρία παιδιά του - τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis.