Η Kate Middleton φόρεσε ξανά ένα από τα αγαπημένα της Dolce & Gabbana φορέματα

Το είχε φορέσει ξανά στο Wimbledon το 2018.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την περασμένη Παρασκευή, ο πρίγκιπας William και η δούκισσα του Cambridge, συμμετείχαν σε μια κλήση Zoom με κατοίκους του νησιού Kangaroo της Νότιας Αυστραλίας, κατά τη διάρκεια της οποίας έμαθαν για τον αντίκτυπο των καταστροφικών πυρκαγιών του Ιανουαρίου.

Η Kate Middleton φόρεσε ξανά ένα από τα αγαπημένα της Dolce & Gabbana φορέματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πυρκαγιές αφαίρεσαν τη ζωή τόσο από ανθρώπους, όσο και από άγρια ζώα, ενώ κατέστρεψαν και γειτονιές. Μεταξύ των ανθρώπων με τους οποίους μίλησε ο δούκας και η δούκισσα ήταν ο καπετάνιος Mike Swayne, ο οποίος πέρασε πέντε εβδομάδες καταπολεμώντας τις πυρκαγιές ως εθελοντής του South Australian Country Fire Service, και η Dana Mitchell, ιδιοκτήτρια ενός πάρκου άγριας ζωής που παρείχε φροντίδα στα εκατοντάδες ζώα που τραυματίστηκαν.

"Είναι φανταστικό να ακούμε για το πνεύμα της κοινότητας στην Αυστραλία, κάτι το οποίο πάντα βλέπουμε με την Catherine όταν κατεβαίνουμε εκεί", είπε ο William κατά τη διάρκεια της κλήσης. "Οι Αυστραλοί είναι πολύ καλοί στο να βοηθούν ο ένας τον άλλον".

Η δούκισσα κατά τη διάρκεια της συνομιλίας φορούσε ένα κίτρινο φόρεμα με κοντά μανίκια με βολάν, δημιουργία του οίκου Dolce & Gabbana, το οποίο μάλιστα φορούσε και τη δεύτερη ημέρα του Wimbledon το 2018. 

Celebrities Kate Middleton

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ