Η Meghan Markle αποκάλυψε πώς ήταν ο Archie κατά τη διάρκεια της πτήσης

Η δούκισσα του Sussex και ο πρίγκιπας Harry βρίσκονται μαζί με τον μικρό Archie στην πρώτη τους περιοδεία ως οικογένεια στην Αφρική.

Ο τεσσάρων μηνών Archie βρέθηκε μαζί με τους γονείς του στην πρώτη τους 10ήμερη βασιλική περιοδεία ως οικογένεια στην Αφρική. 

RELATED STORY

Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο σπίτι του Βρετανού Ύπατου Αρμοστή, η Meghan φέρεται να μίλησε για το πώς βίωσε το πρώτο ταξίδι του Archie. "Είπαν ότι ήταν η πιο μεγάλη πτήση που είχαν κάνει με τον Archie. Η ίδια κοιμήθηκε με το ένα μάτι ανοιχτό - αλλά ήταν πολύ καλός", είπε ένας καλεσμένος στο Hello!

Celebrities Meghan Harry

Νωρίτερα την ίδια μέρα, το ζευγάρι επισκέφθηκε μια μουσουλμανική οικογένεια για τσάι και ένας φίλος των οικοδεσποτών, Shaamiela και Ibrahim Samodien, αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Harry είπε πώς ο Archie κοιμήθηκε στο στήθος του κατά τη διάρκεια της 11ωρης πτήσης. 

"Η Meghan μιλούσε για τη μητρότητα και είπε πως ο Archie ήταν καλός ταξιδιώτης", είπε η Waseefa Majiet. "Είπε ότι το ταξίδι ήταν εύκολο γιατί είναι ένα εύκολο μωρό και ένας εύκολος ταξιδιώτης", συνέχισε. Ένας άλλος επισκέπτης, Nazli Ebrosss Fakier, πρόσθεσε ότι η Meghan τους είπε πως ο Archie είναι πολύ χαρούμενος και ότι περνάει τέλεια. 

RELATED STORY