Ο John Legend αφιερώνει τη συγκινητική ερμηνεία του στην Chrissy Teigen

Τραγούδησε το Never Break μερικές εβδομάδες μετά το χαμό του μωρού τους.

Ο John Legend αφιέρωσε το Never Break στη σύζυγο του Chrissy Teigen λίγες εβδομάδες αφού το ζευγάρι έχασε το μωρό του.

Λίγο πριν την ερμηνεία του στα φετινά Billboard Music Awards τα οποία έγιναν χωρίς κοινό, ο John Legend είπε, "Αυτό είναι για την Chrissy”. Η φωνή του σχεδόν έσπασε καθώς τραγουδούσε τους στίχους. "I'm not worried about us and I've never been. We know how the story ends. We will never break."

Μετά την ερμηνεία, η παρουσιάστρια Kelly Clarkson είπε πόσο γενναίοι είναι και οι δυο. "Θέλω να μιλήσω για έναν φίλο που με εμπνέει καθημερινά”, είπε σύμφωνα με την Evening Standard. "Όχι μόνο σαν μουσικός και στιχουργός αλλά και σαν άνθρωπος. Ο John Legend είναι από τους αγαπημένους μου ανθρώπους και είναι πολύ εύκολο να νιώσεις έτσι για εκείνους, γιατί εκείνος και η Chrissy μας υποδέχονται πολύ θερμά στη ζωή της, στα καλά και στα άσχημα”.

Η Teigen μοιράστηκε τα δυσάρεστα νέα μέσω του Instagram όπου ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες με εκείνη και τον Legend να κρατούν τον γιο τους που ονόμασαν Jack.

"Ποτέ δεν επιλέγουμε τα ονόματα των παιδιών μας μέχρι τη τελευταία στιγμή, αφού γεννηθούν και λίγο πριν φύγουμε από το νοσοκομείο”, έγραψε η Teigen. "Όμως για κάποιο λόγο, φωνάζαμε τον μικρούλη που ήταν στη κοιλιά μου Jack. Και για μας θα είναι πάντα ο Jack. Ο Jack πάλεψε πολύ για να γίνει μέλος της οικογένεια μας και θα είναι για πάντα”.

"Στον Jack μας- λυπάμαι τόσο πολύ οι πρώτες στιγμές της ζωής σου είχαν τόσες επιπλοκές, που δεν μπορέσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα”.