Γιατί ο Luke Perry έμεινε εκτός από το "In Memoriam" των Oscars

Μια απουσία στο φετινό αφιέρωμα που δεν πέρασε απαρατήρητη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, η Billie Eilish ερμήνευσε το Yesterday των Beatles στη σκηνή των βραβείων Όσκαρ, σ' ένα αφιέρωμα προς τιμήν των ηθοποιών που απεβίωσαν τον περασμένο χρόνο. Η απουσία όμως συγκεκριμένων προσώπων, όπως αυτή του Luke Perry, καθώς επίσης και των Cameron Boyce, Sid Haig και Orson Bean, προκάλεσαν αντιδράσεις.

Η Ακαδημία Κινηματογράφου εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία παραθέτει τον λόγο που δεν συμπεριλήφθηκαν τα παραπάνω ονόματα στο "In Memoriam" των φετινών Όσκαρ. "Ο περιορισμένος διαθέσιμος χρόνος" ήταν η απάντηση για την απουσία του Luke Perry αλλά και των υπολοίπων καλλιτεχνών που έφυγαν από τη ζωή το περασμένο έτος. 

"Η Ακαδημία λαμβάνει εκατοντάδες αιτήσεις για να συμπεριλάβει αγαπημένους συναδέλφους στην κατηγορία των Oscars "In Memoriam"", αναφέρει το Hollywood Reporter. "Μια εκτελεστική επιτροπή που εκπροσωπεί κάθε υποκατάστημα μελετά τον κατάλογο και κάνει επιλογές για το τηλεοπτικό αφιέρωμα βάσει περιορισμένου χρόνου" συνεχίζει και καταλήγει: "Το Oscar.com περιλαμβάνει όλες τις αναφορές που παραμένουν στο site καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ο Luke Perry και ο Cameron Boyce τιμώνται στο Oscar.com".