Η Emma Roberts έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η ηθοποιός γέννησε ένα αγοράκι την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι, γέννησε η Emma Roberts, όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα.  Το TMZ αποκάλυψε τα νέα ενώ το Ε! έχει επίσης επιβεβαιώσει την είδηση, με μια πηγή που προσθέτει: "Όλοι είναι υγιείς".

Ο γιος της 29χρονης πρωταγωνίστριας του Holidate και του συντρόφου της, Garrett Hedlund, φέρεται να γεννήθηκε την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στο Λος Άντζελες και σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι επέλεξε να του δώσει το όνομα Rhodes.

Η Roberts δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ακόμα τα νέα για τη γέννηση του παιδιού της. Η ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον Αύγουστο στο Instagram και στη συνέχεια αποκάλυψε το φύλο του μωρού της. Μοιράστηκε μια φωτογραφία μαζί με τον Hedlund, με λεζάντα: "Εγώ ... και τα δύο αγαπημένα μου παιδιά".

"Κρατούσα την εγκυμοσύνη μου σε αρκετά προσωπικό επίπεδο, αλλά δυστυχώς η μητέρα μου έχει Instagram. Οι μητέρες και το Instagram είναι ένας κακός συνδυασμός και σίγουρα της ξέφυγε" είχε πει η Emma στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και συνέχισε να περιγράφει το περιστατικό όπου η μαμά της αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της χωρίς να το θέλει. "Γελάσαμε κάπως. Μετά μαλώσαμε. Την μπλόκαρα κάποια στιγμή. Ήταν το μοναδικό όπλο μου!" κατέληξε η ηθοποιός.