Ο πρίγκιπας Κάρολος επισκέφθηκε τον πρίγκιπα Φίλιππο στο νοσοκομείο

Ο Κάρολος φωτογραφήθηκε κατά την άφιξή του νοσοκομείο το απόγευμα του Σαββάτου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο πρίγκιπας Φίλιππος εισήχθη στο νοσοκομείο του Λονδίνου King Edward VII, μετά από μία περίοδο αδιαθεσίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι του Buckingham, "Μετά από συνεννόηση με τον γιατρό του, ο Δούκας του Εδιμβούργου είναι πιθανό να παραμείνει στο νοσοκομείο για παρατήρηση και ξεκούραση το Σαββατοκύριακο και την επόμενη εβδομάδα. Όπως έχουμε πει προηγουμένως, ο γιατρός ενεργεί με μεγάλη προσοχή. Ο Δούκας παραμένει σε καλή διάθεση".

Το Σάββατο, ο πρίγκιπας Κάρολος φωτογραφήθηκε κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο προκειμένου να επισκεφτεί τον πατέρα του. Το BAZAAR.com έμαθε ότι ο πρίγκιπας Κάρολος ταξίδεψε από το Highgrove του Gloucestershire στο Λονδίνο για να δει τον πρίγκιπα Φίλιππο. Μετά από μισή ώρα παραμονής στο νοσοκομείο, ο Κάρολος αποχώρησε, με σκοπό να επιστρέψει πιθανότατα στο Highgrove.

Τον περασμένο μήνα, τόσο ο πρίγκιπας Φίλιππος όσο και η σύζυγός του, βασίλισσα Ελισάβετ, εμβολιάστηκαν κατά του COVID-19.

Ο δούκας πρόκειται να γιορτάσει τα 100α γενέθλιά του τον Ιούνιο του 2021, αλλά οι fans της βασιλικής οικογένειας δεν θα πρέπει να περιμένουν καμία μεγάλη, δημόσια γιορτή. Όπως είπε και ένα μέλος του προσωπικού από το παλάτι του Buckingham: "Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι εάν κάποιος δεν θέλει να το κάνει. Το ένα άτομο που μπορείς να εγγυηθείς πως δεν θα θέλει να κάνει τίποτα, είναι ο Δούκας. Είναι συνταξιούχος, έχει αποχωρήσει, δεν θέλει φασαρία. Δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ