Βασίλισσα Ελισάβετ | Ήλπιζε πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα επέστρεφαν στα καθήκοντα τους

Η κρυφή ελπίδα της βασίλισσας

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι εξελίξεις στη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας δεν σταματούν πολύ με την τελευταία να είναι η οριστική απομάκρυνση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry από τις royal αρμοδιότητες τους αλλά και από τους τίτλους τους.

Το παλάτι του Buckingham δημοσίευσε την επίσημη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία "Η βασίλισσα επιβεβαίωσε πώς όταν απομακρυνόμαστε από το έργο της Βασιλικής Οικογένειας, δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε με τις ευθύνες και τα καθήκοντα που συνοδεύουν μία ζωή στην υπηρεσία του δημόσιου συμφέροντος", τονίζοντας βέβαια πως το ζευγάρι είναι αγαπητά από την οικογένεια.

Μπορεί το ζευγάρι και ο γιος τους Archie να έχουν απομακρυνθεί από την οικογένεια και τη Μεγάλη Βρετανία εδώ και ένα χρόνο, να έχουν μετακομίσει στην Καλιφόρνια και να έχουν κλείσει συμβόλαια με μεγάλες εταιρείες όπως τα Netflix και Spotify, ωστόσο η βασίλισσα Ελισάβετ ήλπιζε κάτι διαφορετικό.

Σύμφωνα με κάποιον ανταποκριτή της οικογένειας, μέχρι και την τελευταία στιγμή, η βασίλισσα Ελισάβετ ήλπιζε πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα επιστρέψουν στα καθήκοντα τους ωστόσο "δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει, έτσι δέχτηκε την απόφαση τους".

Αυτό αποδεικνύεται και από την ανακοίνωση του παλατιού για το ζευγάρι, ολόκληρη οικογένεια είναι στεναχωρημένη που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν απομακρυνθεί και απαρνηθεί τα καθήκοντα τους, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως δεν τους αγαπούν πλέον ή πως δεν είναι ευπρόσδεκτοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ