X

Lady Gaga | Ο βιασμός στα 19, η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και το χρόνιο τραύμα

Η σούπερ σταρ αποκάλυψε λεπτομέρειες για την πιο τραυματική εμπειρία της ζωής της.

Πέρα από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του πρίγκιπα Harry για τα δύσκολα χρόνια που βίωσε μετά τον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana, ένα ακόμα διάσημο πρόσωπο μίλησε ανοιχτά για το τραύμα και τη σημασία της ψυχικής υγείας. Η Lady Gaga, εμφανίστηκε στο πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ του δούκα του Sussex και της Oprah Winfrey "The Me You Can't See", αποκαλύπτοντας περισσότερες πληροφορίες για το δυσάρεστο περιστατικό βιασμού της που συνέβη όταν ήταν 19 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για πρώτη φορά, η Gaga είχε αναφερθεί στο γεγονός το 2014 στη ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern, λέγοντας πως ντρεπόταν για αυτό που της είχε συμβεί και για τον λόγο αυτό δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για τουλάχιστον 7 χρόνια. "Δεν ήξερα πώς να το δεχθώ. Δεν ήξερα πώς να μην κατηγορήσω τον εαυτό ή να μην σκέφτομαι ότι ήταν δικό μου λάθος. Άλλαξε τελείως το ποια ήμουν. Άλλαξε το σώμα μου, τις σκέψεις μου", είχε δηλώσει το 2015.

Όπως θα εξομολογηθεί στο ντοκιμαντέρ ύστερα από τον βιασμό της έπαθε ψυχωσιακό επεισόδιο και για χρόνια θα βιώνει χρόνιους πόνους, χωρίς να μπορεί να βρει την αιτία αυτού. "Ήμουν 19 ετών και δούλευα στη βιομηχανία, και ένας παραγωγός μου ζήτησε να βγάλω τα ρούχα μου. Του είπα όχι. Και έφυγα. Μου είπε πως θα μου κάψει τη μουσική και δεν σταμάτησε να μου το ζητάει. Πάγωσα και δεν θυμάμαι τίποτα", είπε μεταξύ άλλων η βραβευμένη με Όσκαρ σούπερ σταρ. 

Με δάκρυα στα μάτια αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομα του παραγωγού καθώς δεν θέλει ποτέ ξανά να έρθει αντιμέτωπη μαζί του. Αποκάλυψε επίσης πως για χρόνια ακόμα αισθανόταν πόνους σε όλο της το σώμα. Τον ίδιο πόνο που ένιωσε όταν ο άνθρωπος που τη βίασε την παράτησε έγκυο σε μία γωνιά, στο σπίτι των γονιών της επειδή ήταν άρρωστη και έκανε εμετούς.

Μετά από χρόνια, όσο κι αν προσπάθησε να βρει ποια ήταν η αιτία του πόνου της - με πρόσφατο περιστατικό το 2019- μέσω αμέτρητων μαγνητικών εξετάσεων, η απάντηση βρισκόταν σε εκείνη την ημέρα που δεν θα ήταν ποτέ ξανά ο εαυτός της. Γιατί όπως θα πει χαρακτηριστικά μπορεί οι γιατροί να μην έβρισκαν τίποτα για να εξηγήσουν τον πόνο, το σώμα όμως θυμάται. 

Δεν έκρυψε επίσης πως από το μυαλό της πέρασε και το να κάνει κακό στον εαυτό της, όμως κάτι τέτοιο θα την έκανε να νιώσει χειρότερα. Στο τέλος, έκλεισε με ένα αισιόδοξο μήνυμα, δηλώνοντας πως έμαθε πώς να βγάλει τον εαυτό της από όλο αυτό και πώς ξαφνικά και αργά όλα άρχιζαν να αλλάζουν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ