Βασίλισσα Ελισάβετ | Καλεί τον Harry και τη Meghan να γιορτάσουν μαζί της το Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Άλλη μία κίνηση καλής θέλησης από τη βασίλισσα, ωστόσο υπάρχει ένα πρόβλημα...

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το στέμμα της ετοιμάζεται να παραδώσει η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά από 70 χρόνια ως μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου, το επόμενο καλοκαίρι. Όπως έγινε ήδη γνωστό για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας οι εορτασμοί θα είναι τετραήμεροι - από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου του 2022 - και θα περιλαμβάνουν πολλές εκδηλώσεις αρχής γενομένης με το καθιερωμένο Trooping The Colour, την παρέλαση που πραγματοποιείται ως φόρος τιμής για τα γενέθλια της. 

Διαβάστε Επίσης

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Mail on Sunday, η Βασίλισσα έχει στείλει πρόσκληση στον εγγονό της, Πρίγκιπα Harry, και τη σύζυγό του, Meghan Markle, να παραστούν στις εκδηλώσεις. Χωρίς να είναι επιβεβαιωμένο αν το ζευγάρι δε δεχθεί τελικά να ταξιδέψει στη Μεγάλη Βρετανία για τους εορτασμούς, ωστόσο το άρθρο αφήνει να εννοηθεί ότι στις προθέσεις του Harry και της Meghan είναι να δώσουν το παρών. 

Ωστόσο, το ερώτημα που προκύπτει είναι αν το έκπτωτο από τα βασιλικά του καθήκοντα ζευγάρι θα έχει μια θέση στο μπαλκόνι του Παλατιού του Buckingham, εκεί όπου συγκεντρώνονται τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μαζί με την Ελισάβετ για να παρακολουθήσουν το Trooping The Colour

Όπως αναφέρει πηγή στην εφημερίδα, "ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex έχουν δεχτεί πρόσκληση και είμαι σίγουρος ότι η Βασίλισσα ανυπομονεί να τους δει εκεί. Η στιγμή του μπαλκονιού θα αποφασιστεί καθώς πλησιάζουμε στο γεγονός, αλλά υπάρχει ένας περιορισμός ως προς τα πόσα μέλη της οικογένειας θα έχουν τελικά πρόσβαση και θα εμφανιστούν σ' αυτό. Υποθέτω ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που είναι ενεργά στις υποχρεώσεις τους θα έχουν προτεραιότητα έναντι των Sussexes".

Διαβάστε Επίσης