Πρίγκιπας Κάρολος | Είχε καλέσει όλες τις πρώην του στον γάμο του με την πριγκίπισσα Diana

Η νέα ταινία με τίτλο "The Wedding of the Century" πρόκειται να ρίξει φως στον πιο πολυσυζητημένο γάμο όλων των εποχών, μέσα από άγνωστες ιστορίες ατόμων που παραβρέθηκαν στο γεγονός.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στον γάμο του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Diana πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην βρετανική τηλεόραση, με αφορμή τα 40 χρόνια που συμπληρώνονται από εκείνη την ημέρα.

Διαβάστε Επίσης

Η νέα ταινία με τίτλο "The Wedding of the Century" από το τηλεοπτικό δίκτυο BritBox πρόκειται να ρίξει φως στον πιο πολυσυζητημένο γάμο όλων των εποχών, μέσα από άγνωστες ιστορίες ατόμων που παραβρέθηκαν στο γεγονός, ενώ πρόκειται να παρουσιάσει και ένα παλιό βιντεογραφικό υλικό το οποίο αποκαταστάθηκε, με αποτέλεσμα οι θεατές να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στιγμιότυπα του γάμου με υψηλή ευκρίνια. 

Ήδη το τρέιλερ της ταινίας έχει εξάψει την περιέργεια των royal fans, οι οποίοι ανυπομονούν να δουν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα δώσουν μία καινούρια αφήγηση στο γεγονός. Όπως αναφέρει η αφηγήτρια Angela Rippon, η ταινία επισκέπτεται την "ημέρα που μάγεψε τον κόσμο", παρουσιάζοντας στους θεατές την ιστορία όπως δεν την έχουν ξαναδεί.

Σε ό,τι αφορά το βίντεο, μία ανακοίνωση του ITV εξηγούσε πως η τότε τεχνολογία του αρχείου δεν μπορούσε να αποδώσει με λεπτομέρεια όλη τη δόξα του γάμου, όμως το φορμάτ που χρησιμοποιήθηκε κατά το γύρισμα, πλέον ήταν δυνατό να αναβαθμιστεί σε ανάλυση 4K. Αυτό σημαίνει, πως οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν κάθε μικρή λεπτομέρεια, από το μπουκέτο της πριγκίπισσας του λαού, μέχρι τον παραμικρό σχέδιο πάνω στο iconic φόρεμα. 

Όσο για τις ιστορίες, η ταινία παίρνει συνέντευξη από σημαντικά άτομα που βρέθηκαν στην τελετή ενώ διετέλεσαν άνθρωποι - κλειδιά στην οργάνωση του γάμου. Όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης της μουσικής Barry Rose, που ήταν υπέθυνος για την χορωδία, θυμάται πως τους είχαν δοθεί σακουλάκια για εμετό σε περίπτωση που συνέβαινε το αδιανόητο. Από την άλλη ο φωτογράφος Kent Gavin εξομολογείται πως ο πρίγκιπας Κάρολος είχε καλέσει στον γάμο όλες τις πρώην συντρόφους του. Ο επικεφαλής της τούρτας θυμάται ότι χρειάστηκαν 14 μέρες για την κατασκευή της, ενώ ο florist που δούλεψε στενά με τη Diana για το μπουκέτο της αποκαλύπτει άλλες ιστορίες. 

Όπως εύστοχα είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ, ο γάμος τους αποτέλεσε το γαμήλιο γεγονός του αιώνα, σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης με 750 εκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθούν το event από 74 χώρες. Οι καλεσμένοι που παραβρέθηκαν στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου άγγιζαν τους 3.500 ενώ το ποσό των 57 εκατομμυρίων λιρών ήταν εκείνο που σπαταλήθηκε για την ημέρα. 

Φυσικά, στο ντοκιμαντέρ δεν παραλήφθηκε να αναφερθεί και η κακή σχέση του ζευγαριού που τους οδήγησε στον χωρισμό, ακόμα κι αν ο γάμος τους έμοιαζε με παραμύθι. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του το 1992, με το διαζύγιο να εκδίδεται το 1996. 

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε Επίσης