Πριγκίπισσα Diana | Ο προσωπικός γυμναστής της αποκαλύπτει τις ασκήσεις που έκανε καθημερινά

Η ρουτίνα που ακολουθούσε και οι συζητήσεις που έκανε όσο γυμναζόταν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο προσωπικός γυμναστής της πριγκίπισσας Diana αποκάλυψε ποιες ασκήσεις έκανε σχεδόν καθημερινά αλλά και για ποια μέλη της βασιλικής οικογένειας της άρεσε να συζητάει ενώ έκανε γυμναστική.

Ο Cameron Falloon ήταν μόλις 24 ετών όταν ξεκίνησε να εργάζεται με την Diana ως ένας από τους προσωπικούς γυμναστές της από τον Δεκέμβρη του 1996 έως τον Ιούλιο του 1997, μόλις εβδομάδες πριν, δηλαδή, τον ξαφνικό θάνατό της σε τροχαίο στο Παρίσι.  

Ο αυστραλός γυμναστής που πλέον έχει δικό του γυμναστήριο στη Μελβούρνη αποκάλυψε στη Daily Mail ότι η Diana διατηρούσε την fit σιλουέτα της κάνοντας απλές ασκήσεις ενδυνάμωσης, όπως καθίσματα, άρσεις deadlifts και τους κλασικούς κοιλιακούς, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα τα πρωινά.

"Ερχόταν και έκανε γυμναστική μαζί μας νωρίς το πρωί, μακριά από τις κάμερες και τους παπαράτσι" εξήγησε ο trainer και τόνισε ότι "είχε μια στρογγυλεμένη και προς τα εμπρός στάση του σώματος οπότε δουλεύαμε αρκετά με αυτό αλλά ο κύριος στόχος ήταν να είναι δυνατή και δραστήρια".

Ο Falloon θυμάται ότι η Diana ήταν ένας πολύ προσγειωμένος άνθρωπος και με πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ, έχοντας μια ξεχωριστή ικανότητα να κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν άνετα: "Αμέσως ένιωθες άνετα, δεν υπήρχε ποτέ η αίσθηση του δέους. Έδειχνε πάντα ενδιαφέρον σε όλους και στο τι είχαμε να πούμε". Όπως θυμάται, η πριγκίπισσα θεωρούσε το γυμναστήριο όπου έκαναν τις προπονήσεις σαν ένα ασφαλές καταφύγιο από τον Τύπο και την εισβολή στην προσωπική της ζωή. Ήταν σαν να είχε αποφασίσει ότι η ώρα της γυμναστικής ήταν χρόνος για τον εαυτό της, μακριά από την χαοτική καθημερινότητά της.

Ο Falloon είχε παρατηρήσει ότι η Diana ήταν μια πολύ αφοσιωμένη μητέρα, αφού το 85%, όπως είπε, του χρόνου τους, συζητούσε για τα παιδιά της, τον πρίγκιπα William και τον Harry.  Θεωρεί, μάλιστα, πως αν ζούσε ακόμα, τα δύο αδέλφια δεν θα είχαν τις σχέσεις που είχαν σήμερα: "Για να είμαι ειλικρινής, εάν ήταν ακόμα εδώ, δεν θα συνέβαινε αυτό. Ενδιαφερόταν πολύ για την οικογένεια".

Όπως εξήγησε, η Diana "μιλούσε συνεχώς για αυτούς, δεν θα μπορούσε να τους αγαπάει περισσότερο από όσο τους αγαπούσε, αυτό ήταν ξεκάθαρο", ενώ τόνισε πως "αυτό που θα έκανε ήταν να άκουγε και να συμβούλευε σωστά τα παιδιά της".

Διαβάστε Επίσης