Η Jennifer Aniston αποθεώνει την Jennifer Lopez | "Είναι απίστευτη" στο κόκκινο χαλί

Η ηθοποιός ζηλεύει τις red carpet πόζες της J.Lo.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Aniston είναι μία από τις πιο καλοντυμένες και όμορφες παρουσίες στο κόκκινο χαλί των εκδηλώσεων του Hollywood, όμως η ίδια θεωρεί ότι υπάρχει μια σταρ που είναι η βασίλισσα του red carpet.

Όπως δήλωσε σε πρόφατη συνέντευξή της, η αγαπημένη σταρ το περπάτημά της στο κόκκινο χαλί δεν είναι φυσικό κι έτσι συχνά οι στιλίστες της την κατευθύνουν για το τι πρέπει να κάνει: "Δεν ξέρω πως να σταθώ στο κόκκινο χαλί, αλλά κάνεις το καλύτερο που μπορείς" είπε στο Instyle, τονίζοντας πως προσπαθεί να μιλάει με τους κάμεραμεν και τους δημοσιογράφους για να κάνει την παραμονή της στο χαλί πιο εύκολη.

Η Jennifer Aniston αποθεώνει την Jennifer Lopez | "Είναι απίστευτη" στο κόκκινο χαλί

Η ηθοποιός θεωρεί πως η σταρ που κάνει "απίστευτη" δουλειά στο κόκκινο χαλί είναι η Jennifer Lopez: "Θέλω να ξέρω τι είναι αυτό που της δίνει το look που μοιάζει σαν να είναι θυμωμένη. Είναι απίστευυο. Σχεδόν μοιάζει σαν να είναι θυμωμένη με κάποιον αλλά είναι τόσο πανέμορφη. Είναι σαν να λέει ‘δεν το πιστεύω ότι είμαι εδώ’. Αλλά δεν νομίζω ότι προσπαθεί. Πιστεύω ότι σηκώθηκε από το κρεβάτι έτσι. Είναι performer".

Jennife Lopez

Διαβάστε Επίσης