Kit Harington | Η μάχη του τηλεοπτικού Jon Snow με το αλκοόλ, η κατάθλιψη και η νέα σελίδα στη ζωή του

Ο 34χρονος ηθοποιός σπάει τη σιωπή του αποκαλύπτοντας τη δυσκολότερη περίοδο στη ζωή του με σκοπό να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους.

Όταν βρίσκεσαι στην κορυφή, τα πράγματα μοιάζουν μοναχικά. Στο απόγειο της καριέρας του, ο Kit Harington πέφτει απότομα από το βάθρο όπου τον είχαν τοποθετήσει οι φαν του, αντιμετωπίζοντας προβλήματα με το αλκοόλ και πολεμώντας την κατάθλιψη λίγο μετά το τέλος της σειράς "Game of Thrones", στην οποία πρωταγωνιστούσε. 

Διαβάστε Επίσης

Φαινομενικά, ο τηλεοπτικός Jon Snow φαινόταν πως τα είχε όλα. Μία επιτυχημένη καριέρα, χρήματα και φήμη, τον έρωτα αφού το 2018 παντρεύτηκε την συμπρωταγωνίστριά του, Rose Leslie. Και όμως ο ίδιος πολεμούσε τους δικούς του εσωτερικούς δαίμονες, κρατώντας για καιρό κρυφά τα πραγματικά του συναισθήματα, με αποτέλεσμα το 2019 να εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης και αποκατάστασης. Και έφτασε σε αυτό το σημείο, προκειμένου να είναι σήμερα ο σύζυγος και ο πατέρας που πάντα ήθελε να είναι. 

Kit Harington and Rose Leslie

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός στην εφημερίδα The Sunday Times, πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο ύστερα από το τέλος της σειράς, με αποτέλεσμα να καταφύγει στο ποτό. "Φτάνεις σε ένα σημείο όπου νιώθεις ότι είσαι κακός άνθρωπος, ότι ντρέπεσαι για τον εαυτό σου. Αισθάνεσαι πως δεν υπάρχει διέξοδος, και αυτό είναι που είσαι.", είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του ο Harington, ο οποίος για να καταφέρει να μείνει νηφάλιος, έπρεπε να πιστέψει πως μπορεί να αλλάξει. "Νομίζω πως είναι το πιο όμορφο πράγμα. Με βοήθησε πολύ. Ήταν κάτι, το οποίο το κράτησα. Η ιδέα ότι μπορούσα να κάνω αυτή την τεράστια, θεμελιώδη αλλαγή του ποιος είμαι και πού όδευα στη ζωή μου", εξομολογήθηκε. 

Στην ίδια συνέντευξη, ο Harington αποκάλυψε πως είχε τάσεις αυτοκτονίας. "Ναι φυσικά. Πέρασα από περιόδους πραγματικής κατάθλιψης όπου ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα", είπε χαρακτηριστικά, έχοντας την ελπίδα πως με την εξομολόγησή του θα καταφέρει να βοηθήσει έστω έναν άνθρωπο. "Όμως δεν θέλω να με βλέπουν ως μάρτυρα ή ως κάτι ξεχωριστό. Βίωσα κάτι, ήταν η δική μου εμπειρία. Αν βοηθάει κάποιον, τότε αυτό είναι πολύ καλό", πρόσθεσε.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός πως η όλη αυτή περιπέτεια ήταν ένα αρκετά δύσκολο γεγονός και για τον γάμο του, δεδομένου του στρες που θα είχε τοποθετηθεί στους ώμους της Rose. Ο Harington εξήγησε πως σε ό,τι αφορά τις εξαρτήσεις του ήταν πολύ κρυψίνους με αποτέλεσμα κανείς να μη καταλάβει τίποτα, ακόμα και οι πολύ κοντινοί του. Επομένως, ήταν μία έκπληξη και για τη γυναίκα του, η οποία στάθηκε στο πλευρό του. 

Προς το παρόν δηλώνει πως είναι ένας πολύ ευτυχισμένος, γεμάτος και νηφάλιος άνθρωπος, ο οποίος έχει μια τέλεια σχέση με το παιδί του, το οποίο καλωσόρισαν με τη Rose Leslie τον περασμένο Φεβρουάριο. Όπως είπε χαρακτηριστικά, οι πρώτοι τρεις μήνες ήταν βασανιστικοί, βγάζοντας το καπέλο στις μονογονεϊκές οικογένειες, για τις οποίες δεν μπορεί να φανταστεί καν πώς τα καταφέρνουν. 

Διαβάστε Επίσης