Βασιλική οικογένεια | Πώς θα τιμήσει την 24η επέτειο θανάτου της πριγκίπισσας Diana

Η Diana είχε πεθάνει στις 31 Αυγούστου 1997.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πριν 34 χρόνια η πριγκίπισσα Diana είχε χάσει τη ζωή της στο μοιραίο τροχαίο στο Παρίσι μετά από κυνηγητό με το αυτοκίνητο με τους παπαράτσι. Ανήμερα της επετείου, στις 31 Αυγούστου η βρετανική βασιλική οικογένεια θα τιμήσει την αγαπημένη πριγκίπισσα, επιλέγοντας φέτος μια συμβολική κίνηση αντί εκδήλωσης για να βοηθήσει τον βρετανικό λαό να γιορτάσει τη ζωή της και το έργο της.

Την Τρίτη, το άγαλμα της πριγκίπισσας που βρίσκεται στο Kensington Palace θα είναι προσβάσισμο από το κοινό από τις 3 έως τις 5 το απόγευμα, με το ωράριο επίσκεψης να είναι μειωμένο λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας.

Βασιλική οικογένεια | Πώς θα τιμήσει την 24η επέτειο θανάτου της πριγκίπισσας Diana

Σύμφωνα με ανακοίνωση το ενδιαφέρον για το άγαλμα θα είναι μεγάλο εκείνη την μέρα και η ξενάγηση θα περιλαμβάνει και "πρόσβαση στο Cradle Walk, ένα όμορφο μονοπάτι γύρω από τον κήπο Sunken” σε όποιον θέλει να σταματήσει και να έχει μια στιγμή στον αγαπημένο κήπο της Diana ανήμερα της επετείου.

Ο πρίγκιπας William και ο Harry είχαν κάνει τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος την 1η Ιουλίου, την ημέρα που η Diana θα γιόρταζε τα 60α γενέθλιά της. Τα δύο αδέλφια που είχαν συναντηθεί μετά τη φημολογούμενη κόντρα τους μετά από καιρό για αυτή την περίσταση είχαν δώσει στη δημοσιότητα μια κοινώ ανακοίνωση για τη μνήμη της μητέρας τους "την αγάπη, τη δύναμε και τις ικανότητές της που την έκαναν μια δύναμη καλού σε όλο τον κόσμο, αλλάζοντας ζωές προς το καλύτερο”.

"Κάθε μέρα ευχόμαστε να ήταν μαζί μας και η ελπίδα μας είναι ότι αυτό το άγαλμα θα είναι για πάντα ένα σύμβολο της ζωής της και της κληρονομιάς της” ανάφεραν οι δύο πρίγκιπες.

Διαβάστε Επίσης