Πριγκίπισσα Ευγενία | Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ ξενάγησε τους τηλεθεατές του σταθμού Sky στην προσωπική συλλογή έργων τέχνης της βασιλικής οικογένειας, κλέβοντας την παράσταση με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ευγενία δε σταμάτησε να δουλεύει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, συνεχίζοντας με τις προκαθορισμένες υποχρεώσεις της προς το Στέμμα. Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ καλωσόρισε με τον σύζυγό της, Jack Brooksbank - του οποίου το όνομα εμφανίστηκε τις τελευταίες εβδομάδες στο tabloids- το πρώτο της παιδί τον περασμένο Φεβρουάριο και από τότε η ζωή της απέκτησε νέο νόημα.

Διαβάστε Επίσης

Λίγο πριν γεννήσει, η ίδια είχε εμφανιστεί στο κανάλι Sky στο πλαίσιο ενός αφιερώματος που παρουσίαζε έναν μεγάλο αριθμό έργων τέχνης από το Παλάτι του Μπάκινγχαμ, τα οποία ανήκουν στην προσωπική συλλογή της βασίλισσας Ελισάβετ. Και ποιος θα ήταν ο πιο κατάλληλος για να συνοδεύσει την εκπομπή; Δεδομένων των σπουδών που έχει ολοκληρώσει στον τομέα της τέχνης, η πριγκίπισσα Ευγενία ήταν η ιδανικότερη επιλογή μέλους της βασιλικής οικογένειας για να ασχοληθεί με το πρότζεκτ.

Αλλά πέρα από τους πίνακες που το κοινό είχε την ευκαιρία να δει από πιο κοντά, η πριγκίπισσα Ευγενία δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα, επιδεικνύοντας παράλληλα τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ για την εμφάνισή της αυτή, επέλεξε ένα φλοράλ φόρεμα - λατρεύει αυτό το pattern- που αγκάλιαζε τη σιλουέτα της, δίνοντας την απαραίτητη προσοχή στον αγέννητο August. 

Ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής συλλογής ανέβασε επίσης ένα απόσπασμα από την εκπομπή, όπου η πριγκίπισσα Ευγενία είχε την ευκαιρία να αποδείξει τις γνώσεις της πάνω στην τέχνη και να μιλήσει για τα εκθέματα. Επιπλέον, ανάμεσα στα έργα τέχνης της συλλογής υπάρχει και ένα δικό της, ως ερασιτέχνης καλλιτέχνης που είναι, το οποίο χρονολογείται από την εποχή που ήταν στο σχολείο.

Η κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson έχει μπει για τα καλά στον νέο ρόλο της μητρότητας και συχνά μοιράζεται στο Instagram προσωπικές στιγμές με το μωρό της. Τον τελευταίο καιρό η ίδια και ο Jack Brooksbank διαμένουν στην πρώην κατοικία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, την οποία τούς παραχώρησαν μόλις έφυγαν από το Λονδίνο, αποχωρώντας από τα βασιλικά τους καθήκοντα.