Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry | Η απάντησή τους στα δημοσιεύματα που θέλουν τη βάφτιση της Lilibet να γίνεται στην Αμερική

Θα ταξιδέψουν τελικά στην Αγγλία για τη βάφτιση της κόρης τους;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry δεν συνηθίζουν να απαντούν σε δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική τους ζωή ή στα σχέδια που κάνουν σαν οικογένεια. Μετά τα πολλά βρετανικά- κυρίως- δημοσιεύματα, όμως, που βασιζόμενα σε πηγές του Παλατιού απέκλειαν το ενδεχόμενο η βάφτιση της κόρης τους να γίνει στο Windsor, το ζευγάρι αποφάσισε να απαντήσει.

Οι εκπρόσωποι του ζευγαριού – σε μια σπάνια για τα δεδομένα τους κίνηση- σχολίασαν τα δημοσιεύματα τονίζοντας ότι τα σχέδια για τη βάφτιση δεν έχουν ολοκληρωθεί και ότι οι ισχυρισμοί για το που και το πότε θα γίνει είναι "απλά υποθέσεις”.

Διαβάστε Επίσης

Παρά το γεγονός ότι η απάντηση του ζευγαριού ξεκαθαρίζει ότι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει εάν η βάφτιση θα γίνει στην Αμερική ή στην Αγγλία, τα βρετανικά tabloids επέλεξαν να δημοσιεύσουν τις δηλώσεις από πηγές του Παλατιού που ανέφεραν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση η Lilibet να βαφτιστεί στην Εκκλησία της Αγγλίας. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο δούκας και η δούκισσα του Sussex σκοπεύουν να κάνουν μια τελετή στην Επισκοπική εκκλησία στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του ζευγαριού, όμως, υπάρχει ακόμα πιθανότητα η βάφτιση να γίνει κανονικά στην Αγγλία, ενώ όταν τα αποφασιστεί θα υπάρξει ανακοίνωση.

Η Meghan και ο Harry είχαν καλωσορίσει την κόρη τους στις 4 Ιουνίου και τους μήνες που ακολούθησαν της γέννησης είχαν πάρει γονική άδεια ώστε να απολαύσουν τις πολύτιμες οικογενειακές στιγμές με την Lilibet και τον Archie. Εάν αποφασίσουν να βαφτίσουν την κόρη τους στο Λονδίνο, θα είναι η πρώτη φορά που τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συναντούν την Lilibet από κοντά αλλά και τη Meghan μετά την μετακόμιση του ζευγαριού στην Αμερική.

Διαβάστε Επίσης